Hoofdklasse Zaterdag B Landelijk

Sparta Nijkerk pakt drie punten tegen SV Urk (Fotoreeks)

De voetballers van SV Urk hebben zaterdag in de Hoofdklasse B op bezoek bij Sparta Nijkerk met 1-0 verloren. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel vlak na rust.  Bekijk hier de fotoreportage van dezewedstrijd.

Csv Apeldoorn verliest met duidelijke cijfers van Excelsior’31 (Samenvatting)

csv Apeldoorn heeft de inhaalwedstrijd tegen Excelsior ’31 verloren. Op Sportpark De Koerbelt stond het na negentig minuten 3-0. In de eerste helft kwam de thuisploeg via een fraai afstandsschot van Boy Boeloerditi en een kopbal van Hielke Penterman op voorsprong. Na rust bouwde Patrick Gerritsen de score uit.

Sparta Nijkerk speelt met 2-2 gelijk tegen Genemuiden (Fotoreeks)

SC Genemuiden heeft in de hoofdklasse een punt overgehouden aan het uitduel met Sparta Nijkerk. Na een slecht begin en een vroege achterstand, herstelde de formatie van Jan van Raalte zich en sleepte nog een gelijkspel uit het vuur, 2-2. 

Samenvatting: De Veluwse Derby, SDC Putten – Sparta Nijkerk

SDC Putten heeft de burenruzie tegen Sparta Nijkerk zaterdagavond met 2-0 gewonnen De Puttenaren namen daarmee revanche voor de 2-0 nederlaag die ze eerder dit seizoen leden in Nijkerk. Bekijk hier de samenvatting.

AZSV tegen Excelsior’31 eindigt op brilscore (Samenvatting)

Excelsior’31 heeft een punt overgehouden aan het bezoek bij AZSV. In Aalten kwamen beide ploegen niet tot scoren en eindigde het duel zoals die begon, 0-0.

SDC Putten en Excelsior’31 in evenwicht (Video)

Het wordt wat ééntonig, maar S.D.C. Putten heeft vandaag opnieuw gelijk gespeeld. Het ene gelijkspel is het andere echter niet en vandaag mogen we zeker zeggen dat de Puttenaren een zeer verdienstelijk punt meegenomen hebben uit Rijssen. De thuisclub kreeg een aantal uitstekende scoringsmogelijkheden,

Geen winnaar in de derby NSC Nijkerk – Sparta Nijkerk (Fotoreeks)

Op deze miezerige zaterdag zou ik u willen verhalen over heroïsche duels die werden uitgevochten in een Spartaans spektakelstuk welke zijn weerga niet kende, over verdedigers die loopgraven groeven om de tegenstander tegen te houden, over spitsen die zowel links als rechts hun tegenstanders zouden passeren,

Keeper Melvin Venema kiest voor RKHVV

Huissen –  Vorig seizoen vertrok Melvin Venema naar de A-jeugd van NEC. Dit seizoen kon de talentvolle doelman  een keuze maken uit verschillende clubs uit de regio.

Sparta Nijkerk verliest thuis van koploper ACV (Fotoreeks)

Op deze mooie lenteachtige zaterdag speelde het eerste van Sparta Nijkerk tegen de virtuele koploper uit de hoofdklasse B, ACV Assen. Een mooie affiche waarin Sparta Nijkerk kon laten zien waar het staat. Verliezen kun je van zo’n tegenstander maar zeker ook winnen. En van begin af aan waren de Nijkerkers de heersers op het

CSV Apeldoorn met lege handen na doelpuntenfestival op Orderbos (Samenvatting)

Apeldoorn – Maar liefst tien doelpunten kregen de toeschouwers op Sportpark Orderbos voorgeschoteld bij de wedstrijd tussen csv Apeldoorn en Oranje Nassau uit Groningen. csv Apeldoorn kwam voor rust op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Mark Fennebeumer en Steven van Es en er leek geen vuiltje aan de lucht.

Sparta Nijkerk wint met 2-1 van SDVB (Fotoreeks)

Zaterdagmiddag 4 maart jl. stond een inhaalwedstrijd op het programma, het ging hierbij om de uitgestelde wedstrijd tegen SDVB. De toeschouwers werden, met een kleine eigen bijdrage, getrakteerd op kipkluifjes door de Fa. Bouw.

SDV Barneveld moet thuis genoegen nemen met puntje tegen Excelsior’31 (VIDEO)

Barneveld – Na drie nederlagen op rij en de uitschakeling in de KNVB Districtsbeker ging Excelsior’31 met weinig zelfvertrouwen op bezoek bij SDV Barneveld.

AZSV en csv Apeldoorn komen niet tot scoren (VIDEO)

De inhaalwedstrijd in de zaterdag hoofdklasse B tussen AZSV en csv Apeldoorn heeft een doelpuntloos gelijkspel opgeleverd. Op het slecht bespeelbare veld van de Aaltense Zaterdag Sport Vereniging kreeg het publiek een wedstrijd voorgeschoteld waarin het spelbeeld als volgt kon worden samengevat:
728 x 90 schaats banner