Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk

Gehavend DFS niet opgewassen tegen Noordwijk

Vanmiddag stond voor DFS de wedstrijd tegen Noordwijk op het programma. Een gehavend DFS, zonder zeven basisspelers, was op deze zonnige dag kansloos tegen een nog voor de nacompetitie voor promotie strijdende thuisploeg.

DTS Ede verliest onnodig van Montfoort

DTS Ede heeft vandaag wederom de punten uit handen gegeven. In eigen huis werd onnodig met 0-1 verloren van Montfoort. Een dure misstap aangezien nu de strijd om de derde periode weer helemaal open is. Volendam wist hun potje namelijk wel te winnen en staat, met nog twee competitieronden te gaan, op gelijke hoogte met

Hoofdklasser DFS laat het afweten tegen Swift

Vanmiddag stond voor DFS de wedstrijd tegen Swift op het programma. Een gehavend DFS, waar vijf basisspelers ontbraken, was vandaag niet opgewassen tegen het Amsterdamse Swift dat verdiend met 1-3 won.

Voorbeschouwing: DFS thuis tegen Swift

A.s. zaterdag staat voor DFS om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland de wedstrijd tegen Swift op het programma.

Gehavend DFS onderuit tegen Sliedrecht, 1-2

Vanmiddag stond voor DFS de wedstrijd tegen Sliedrecht op het programma. Een gehavend DFS, waar vijf basisspelers ontbraken, ging in een gelijkwaardige wedstrijd in de slotfase onderuit tegen Sliedrecht, dat nog strijd voor het ontlopen van de nacompetitie tegen degradatie.

Voorbeschouwing: DFS thuis tegen Sliedrecht

A.s. zaterdag staat voor DFS om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland de wedstrijd tegen Sliedrecht op het programma. Sliedrecht heeft de laatste weken een eindsprint ingezet die voldoende lijkt om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Het voorkomen van P/D wedstrijden is ook nog mogelijk, maar dan zullen de laatste vier wedstrijden wel gewonnen moeten worden.

Voorbeschouwing: DFS Opheusden thuis tegen HSV Hoek

A.s. zaterdag staat voor DFS om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland de wedstrijd tegen HSV Hoek op het programma. HSV Hoek uit het verre Zeeuws-Vlaanderen is voor de eerste keer in haar geschiedenis op bezoek bij DFS. HSV Hoek heeft de verwachtingen voorafgaande aan het seizoen absoluut niet waar kunnen maken.

Futloos DFS kansloos tegen Jodan Boys

Vanmiddag stond voor DFS de wedstrijd tegen Jodan Boys op het programma. Een matig en futloos DFS kwam deze middag geen enkel moment in haar vertrouwde spel. De Betuwenaren hadden geen antwoord op het spel van de fysiek sterke thuisploeg, die voornamelijk de lange bal hanteerde.

Voorbeschouwing: Hoofdklasser DFS op bezoek bij Jodan Boys

A.s. zaterdag staat voor DFS om 14:30 uur op sportpark Oosterwei de wedstrijd tegen Jodan Boys op het programma. Na de KNVB beker uitschakeling tegen Vitesse vallen de prestaties van de Gouwenaren in de competitie toch wat tegen. De gastheren hebben zes punten minder dan DFS verzameld en ook nogeens een wedstrijd meer gespeeld.

Gelukkige overwinning voor DFS tegen RVVH

Vanmiddag stond voor DFS de wedstrijd tegen RVVH op het programma. Twee voetballende ploegen bonden op deze heerlijke zomerse dag de strijd met elkaar aan. Na een redelijke eerste en een matige tweede helft van beide kanten trok de thuisploeg uiteindelijk aan het langste eind.

Voorbeschouwing: DFS thuis tegen RVVH

A.s. zaterdag staat voor DFS om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland de wedstrijd tegen RVVH op het programma. De Ridderkerkers zijn voor het eerst te gast in de Betuwe. RVVH verkeerd in goede doen gezien twee overwinningen op een rij tegen de top vijf ploegen, Swift en Noordwijk.

DFS twee weken de tijd om accu weer op te laden na nederlaag tegen koploper

Opheusden – Vanmiddag stond voor DFS de wedstrijd tegen koploper Ter Leede op het programma. Na een voorsprong in de eerste helft moest DFS vandaag alsnog zijn meerdere erkennen in de koploper, die net wat geraffineerder was dan de thuisploeg.

Voorbeschouwing: DFS Opheusden thuis tegen Ter Leede

A.s. zaterdag staat voor DFS om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland de wedstrijd tegen Ter Leede op het programma. DFS treft wederom een geduchte tegenstander met Ter Leede, de trotse koploper van de Hoofdklasse A.