Hoe gaat het met …?

banner_hoegaathetmet2
In deze rubriek gaan wij ex-profvoetballers uit onze provincie belichten.
Wij willen daarmee de ex-profvoetballer nog eens voor het voetlicht brengen en over hem publiceren op ons platform. De vragen zijn voornamelijk:
Waar zijn ze op dit moment mee bezig? Werken ze? Zijn ze trainer of coach? Of zitten ze al ‘achter de geraniums’? Het Gelderse voetbal gaat al deze vragen geheel informeel voorleggen aan onze Gelderse beroemdheden.

Hoe gaat het met….? Ulrich Crüden, ex-NEC

Arnhem – Deze week in onze special ; Hoe gaat het met… Ulrich (Uli) Cruden.  De voormalige Surinaamse voetballer was van origine aanvaller. Hij heeft al heel wat clubs versleten.

Hoe gaat het met……Henk Grim (ex-NEC)

ARNHEM – Deze week in onze special ‘Hoe gaat het met…’ Henk Grim . De voormalige speler van NEC en FC Den Bosch is nu scout voor diverse BVO’s en veelvuldig langs de lijn te zien.

Hoe gaat het met….? Dejan Curovic (ex-Vitesse)

ARNHEM – Deze week in onze special ‘Hoe gaat het met…’  Dejan Curovic. Dejan was al vanaf dag 1 de publiekslieveling bij Vitesse. In zijn gloriejaren was hij met Nikos Machlas het gevaarlijkste spitsenkoppel uit de Eredivisie.

Hoe gaat het met…. (ex prof) Martijn Meerdink

ARNHEM – Deze week in onze special ‘Hoe gaat het met…’  Martijn Meerdink. Martijn Meerdink begon zijn voetbalcarrière bij De Graafschap in Doetinchem. Daarna volgde een transfer naar AZ in Alkmaar, werd geselecteerd voor Oranje maar een knieblessure onderbrak zijn carrière.

Hoe gaat het met…..Rob McDonald? (ex-De Graafschap/Wageningen)

ARNHEM – Deze week in de Special, Hoe gaat het met…?….aan tafel is geschoven de 56e jarige Rob McDonald, ex-voetbalprof en trainer geboren in Hull te Engeland.

Hoe gaat het met .. Eldridge Rojer ex-Vitesse ?

ARNHEM – Deze week in de Special, Hoe gaat het met…? Ex-Vitesse speler Eldridge Rojer (30), geboren in Willemstad op de Nederlandse Antillen. Hij kwam op achtjarige leeftijd naar Nederland

Special: Hoe gaat het met ….. ? Roberto Straal

ARNHEM – Deze week in onze special, hoe gaat het met …..? is oud verdediger van Vitesse , Roberto Straal.  Jarenlang vaste waarde van de golden generatie van de club.  Roberto werd bij Vitesse kampioen van de 1e Divisie in ’88/’89, in het seizoen daarop werd Vitesse zelfs 4e in de Eredivisie.

Hoe gaat het met… Patrick Pothuizen?

Arnhem –Patrick Pothuizen heeft de primeur van onze nieuwste rubriek: Hoe gaat het met? Hierin worden ex-profvoetballers uit onze regio benaderd over hun leven na het profvoetbal.  Dat op een informele manier gevraagd wordt. Lees verder