Generalex wederom onderuit in de Zaalvoetbaltopper tegen ASVD

Arnhem – Hoofdklasse Generalex van AFC Arnhem heeft voor de tweede keer deze week in de allerlaatste minuut wederom een nederlaag opgelopen. Vrijdagavond tegen ASVD uit Dronten werd het 4-5 voor de gasten uit het Noorden. Het werd een ware strijd in de slotfase die voor spanning zorgde voor de neutrale toeschouwers.

Topper op Veld 3 !

Dat zaalvoetbal niet hoog op de lijst staat blijk wel aan de keuze van se sportbedrijf Arnhem om deze topper op een bijtveldje te laten spelen. Het is jammer maar ook een gemiste kans, want de toeschouwer stond zowat in het veld om de wedstrijd te kunnen volgen.  ASVD had een bliksemstart die avond. Kwam door goed , compact voetbal op een 4-0 voorsprong de eerste helft. De Doelpunten werden gemaakt door Michel van Heerden , Saba 2x en door aanvoerder Sander.
Michel van Heerder na de beslissende 4-5

Michel van Heerder na de beslissende 4-5

One man show

Na de 0-4 achterstand ging thuisclub Generalex voetballen en kwam regelmatig voor het goal van ASVD. Maar elke keer stond de paal of de lat in de weg en zorgde voor gemiste kansen.  Mimoun Eloisghiri stond voor de strijd en bracht zijn ploeg met vier doelpunten de gelijke stand naar 4-4.  De passie en de techniek die hij daarmee liet zien was van grote klasse, een van de goals scoorde  Mimoun Eloisghiri via een vrije trap.  Helaas voor Generalex was dat niet voldoende, de reddingen van SInan Bagci hield de thuisploeg in de race voor een gelijkspel.  Wederom in de allerlaatste minuut scoorde Michel van Heerden zijn tweede en de beslissende goal voor ASVD. 4-5.

Mimoun Eloisghiri slalomt naar de 4-4 voor Generalex

Mimoun Eloisghiri slalomt naar de 4-4 voor Generalex

©Door onze verslaggever

KLIK HIER VOOR ALLES FOTOS VAN DEZE WEDSTRIJD