Frank van Binsbergen nieuwe hoofdtrainer v.v. Worth-Rheden

Rheden – Frank van Binsbergen volgt komende zomer Herko Engelsman op als trainer van Worth Rheden. Dat maakte de Technische Commissie van de zondag vierdeklasser zondag bekend. De 28-jarige in Rheden woonachtige van Binsbergen is nu nog coach van het tweede elftal van Rheden.

De geboren en getogen Rhedenaar doorliep de jeugdopleiding van de Graafschap. Daarna speelde hij bij Rheden en de Bataven en weer Rheden. Van Binsbergen stopte echter al vroeg met voetbal en besloot het trainersvak in te gaan. Hij deed ervaringen op bij Rheden, waar hij trainer/coach is van het tweede elftal en verschillende jeugdelftallen heeft getraind.

Van Binsbergen zal bij zijn taak als hoofdtrainer van Worth Rheden ondersteunt worden door assistent-trainer Geert Jaap Dorland. Zijn assistent Dorland, jarenlang aanvoerder van het eerste elftal van Rheden, maakt ook de overstap naar Worth Rheden, om zijn ambitie voor het trainersvak invulling te gaan geven.

De Technische Commissie van Worth Rheden laat weten zeer content te zijn met de invulling van de technische staf. Na het vertrek van Herko Engelsman is alles in een stroomversnelling terecht gekomen.

Door: Worth Rheden

Stand in deze klassement