De Treffers start met winst 2e helft van het seizoen

GROESBEEK – Bij De Treffers begon de inmiddels speelgerechtigde Ken Leemans in de basis. De Belgische oud-prof is één van de nieuwe aanwinsten binnen de ploeg. Hij speelde zo’n 70 minuten in zijn eerste wedstrijd voor de mannen van Zuid.

Binnen vijf minuten waren er zondagmiddag al twee doelpunten te noteren. De Treffers kwam via Michel van Veen op voorsprong en één minuut later maakte Robin de Ridder alweer de gelijkmaker. Voor de thee vielen er nog twee treffers op sportpark Zuid in Groesbeek; de gasten namen na 22 minuten de leiding, maar op slag van rust scoorde Van Veen zijn tweede van de middag en tekende daarmee de gelijkmaker aan. EDO was tot op dat moment de gevaarlijkste ploeg.

De Treffers begon feller aan het tweede bedrijf en dat resulteerde al vrij snel in een doelpunt. Ditmaal was clubtopscorer Santiago Macedo trefzeker. De roodzwarten waren na de thee duidelijk beter en gooiden het duel een kwartier voor tijd in het slot toen Wessel van der Horst de 4-2 maakte.

Topscorer de Treffers Santiago Macedo

Topscorer de Treffers Santiago Macedo

Door de winst van zondag en de nederlaag van concurrent JVC Cuijk is De Treffers één plaats gestegen. De ploeg van trainer Ton Caanen heeft 31 punten en staat nu vierde.

TOM CAANEN

TON CAANEN

FC Lienden (39 punten) blijft de koploper in de zondagtopklasse.  Bron: DeGroesbeek.nl

Klik hier voor alle uitslagen en standen in deze klasse