Damesvoetbal

Banner HGV Topscorer

RKHVV VR1 houdt op 19 mei een inlooptraining

Voor alle meiden vanaf 16 jaar die al lekker kunnen voetballen, wil je eens meetrainen met de selectie van RKHVV VR1? Dat kan!

Nederland verslaat IJsland in Doetinchem (Video)

Op De Vijverberg heeft het Nederlands vrouwenelftal de vriendschappelijke interland tegen IJsland probleemloos met 4-0 gewonnen. De aanvoerder van Achilles’29 Kiki van Es speelde de hele wedstrijd als linksback, de Doetinchemse Siri Worm bleef op de bank.

Dennis Kitaman nieuwe trainer RKHVV VR1 voor seizoen 2017-2018

Voetbalvereniging R.K.H.V.V. en trainer Dennis Kitaman zijn tot overeenstemming gekomen om Dennis Kitaman voor het seizoen 2017 – 2018 als trainer voor het vrouwen 1 team aan te stellen. Hij volgt hiermee Frans Koenen op, die de vrouwentak eerder onder zijn hoede nam.  Frans gaat zich volgend seizoen weer volledig concentreren op de selectie heren

Droom voor Doetinchemse voetbalster Siri Worm binnenkort in vervulling

In Oranje spelen, op De Vijverberg. Die droom gaat, zoals het er nu naar uitziet, voor voetbalster Siri Worm binnenkort in vervulling. Het EK voetbal voor vrouwen wordt deze zomer onder meer in Doetinchem gehouden en de ‘OranjeLeeuwinnen’ spelen op dinsdag 11 april al een oefenwedstrijd op De Vijverberg. Het EK begint er nu echt

Vrouwenvoetbal: Doriano Kortstam en Kika van Es (Achilles ’29) in nationale selecties

In de komende weken verblijven twee spelers van Achilles’29 in het buitenland om daar wedstrijden te spelen voor nationale selecties. Kika van Es, speelster in het team van onze Eredivisie Vrouwen, is afgelopen zondag met het Nederlands elftal vertrokken naar Portugal om daar ter voorbereiding op het EK te strijden om de Algarve Cup.

Vrouwen Achilles’29 kansloos tegen ADO Den Haag (0-5)

Het vrouwenteam van Achilles’29 heeft de knappe overwinning van dinsdag op PEC Zwolle (3-2) geen passend vervolg kunnen geven. Vrijdagavond was de ploeg van trainer Judith Thijssen in Groesbeek volstrekt kansloos tegen het sterke ADO Den Haag: 0-5.

Fotoreeks: Achilles’29 VR verliest van SC Heerenveen (1-3)

De wedstrijd ging lang gelijk op. Helaas trok Achilles’29 aan het kortste eind tegen SC Heerenveen: 1-3. Hiermee gaat Achilles’29 VR als zevende de winterstop in. De volgende wedstrijd word gespeeld tegen Twente op 3 februari.

De Bataven VR1 met monsterscore langs Woezik VR3 (Fotoreeks)

Zaterdag hebben de dames van De Bataven een ruime overwinning geboekt tegen Woezik VR3.  Bekijk hier de fotoreportage van deze wedstrijd.  Eindstand 8-1.

Achilles’29 VR in Groesbeek onderuit tegen FC Twente VR (FOTO’S)

GROESBEEK – De voetbalsters van Achilles’29 hebben zondag net niet voor een stunt kunnen zorgen tegen regerend kampioen FC Twente.  Achilles’29 stond lang voor, maar uiteindelijk won FC Twente met 1-2 in Groesbeek.

Achilles’29 VR pakt eerste overwinning op de Heikant

De vrouwen van PEC Zwolle hebben vrijdag voor de tweede keer verloren van Achilles ’29. De formatie van trainster Carin Meesters-Bakhuis moest in Groesbeek een 3-1 nederlaag slikken, waardoor PEC nog altijd wacht op de eerste competitiezege. Het enige Zwolse doelpunt werd gemaakt door invalster Maxime Bennink.


Geef een reactie