Damesvoetbal

Banner HGV Topscorer

Buurtverenigingen slaan handen in één voor het dames- en meisjesvoetbal O19

VSCO’61, OWIOS en ’t Harde zijn sinds seizoen 2016/2017 een samenwerkingsverband aangegaan om talentvolle meiden meer uitdaging te bieden. Er is een trainingsgroep meiden onder 19 opgericht. De meiden trainen één keer per maand op vrijdagavond met elkaar en hebben tot op heden 2 oefenwedstrijden gespeeld.

VIOS Beltrum VR1 terechte kampioen na sterk seizoen

VIOS Beltrum VR1 is op zondag 30 april kampioen geworden van de 3e klasse. Na een sterk seizoen onder leiding van Roy Tammel, wisten de VIOS vrouwen ook deze laatste, spannende thuiswedstrijd tegen De Tukkers VR1 te winnen met 3-2.

Samenwerking vrouwenvoetbal OWIOS, sv ’t Harde en VSCO

sinds begin van dit voetbalseizoen hebben drie verenigingen op het gebied van vrouwenvoetbal een informele samenwerking opgezet om het vrouwenvoetbal nog meer in de picture te krijgen. De verenigingen: OWIOS, sv ’t Harde en VSCO zijn gestart met een regioteam. Doel van deze samenwerking is om meiden die op een bepaald niveau acteren met elkaar te

RKHVV VR1 houdt op 19 mei een inlooptraining

Voor alle meiden vanaf 16 jaar die al lekker kunnen voetballen, wil je eens meetrainen met de selectie van RKHVV VR1? Dat kan!

Nederland verslaat IJsland in Doetinchem (Video)

Op De Vijverberg heeft het Nederlands vrouwenelftal de vriendschappelijke interland tegen IJsland probleemloos met 4-0 gewonnen. De aanvoerder van Achilles’29 Kiki van Es speelde de hele wedstrijd als linksback, de Doetinchemse Siri Worm bleef op de bank.

Dennis Kitaman nieuwe trainer RKHVV VR1 voor seizoen 2017-2018

Voetbalvereniging R.K.H.V.V. en trainer Dennis Kitaman zijn tot overeenstemming gekomen om Dennis Kitaman voor het seizoen 2017 – 2018 als trainer voor het vrouwen 1 team aan te stellen. Hij volgt hiermee Frans Koenen op, die de vrouwentak eerder onder zijn hoede nam.  Frans gaat zich volgend seizoen weer volledig concentreren op de selectie heren

Droom voor Doetinchemse voetbalster Siri Worm binnenkort in vervulling

In Oranje spelen, op De Vijverberg. Die droom gaat, zoals het er nu naar uitziet, voor voetbalster Siri Worm binnenkort in vervulling. Het EK voetbal voor vrouwen wordt deze zomer onder meer in Doetinchem gehouden en de ‘OranjeLeeuwinnen’ spelen op dinsdag 11 april al een oefenwedstrijd op De Vijverberg. Het EK begint er nu echt

Vrouwenvoetbal: Doriano Kortstam en Kika van Es (Achilles ’29) in nationale selecties

In de komende weken verblijven twee spelers van Achilles’29 in het buitenland om daar wedstrijden te spelen voor nationale selecties. Kika van Es, speelster in het team van onze Eredivisie Vrouwen, is afgelopen zondag met het Nederlands elftal vertrokken naar Portugal om daar ter voorbereiding op het EK te strijden om de Algarve Cup.

Vrouwen Achilles’29 kansloos tegen ADO Den Haag (0-5)

Het vrouwenteam van Achilles’29 heeft de knappe overwinning van dinsdag op PEC Zwolle (3-2) geen passend vervolg kunnen geven. Vrijdagavond was de ploeg van trainer Judith Thijssen in Groesbeek volstrekt kansloos tegen het sterke ADO Den Haag: 0-5.

Fotoreeks: Achilles’29 VR verliest van SC Heerenveen (1-3)

De wedstrijd ging lang gelijk op. Helaas trok Achilles’29 aan het kortste eind tegen SC Heerenveen: 1-3. Hiermee gaat Achilles’29 VR als zevende de winterstop in. De volgende wedstrijd word gespeeld tegen Twente op 3 februari.


Geef een reactie