Betaaldvoetbal

Superboer Çiçek verlaat De Graafschap

De Graafschap en Tolgahan Çiçek hebben in goed overleg besloten het nog één jaar lopende contract van de verdediger te ontbinden. Tolgahan Çiçek kwam in 2014 op amateurbasis over van FC Groningen en tekende begin 2016 een contract bij De Graafschap.

Samenvatting Play-Offs: FC Emmen – NEC (1-3)

N.E.C. kende gisteravond in Emmen flinke opstartproblemen, maar uiteindelijk kwam alles goed. Met een 1-3 overwinning in de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen FC Emmen hebben de Nijmegenaren zichzelf een uitstekende uitgangspositie verschaft om de finale van de play-offs om promotie- en degradatie te halen. Dit schreven de media over het duel in Emmen.

Weer speler met verleden bij Almere City naar De Graafschap: doelman Etemadi vijfde versterking

De Graafschap heeft vandaag bekend gemaakt dat doelman Agil Etemadi volgend seizoen in Doetinchem speelt. De 30-jarige keeper komt van de Iraanse club Sanat Naft Abadan en moet de concurrentiestrijd met Bednarek aangaan.

Robert de Pauw komend seizoen trainer Achilles’29 Vrouwen

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft Robert de Pauw de technische leiding bij de eerste selectie van de vrouwen van Achilles’29. De Pauw is in de regio geen onbekende. De 35 jarige Nijmegenaar trainde eerder de selectie van NEC amateurs en SV Orion.

Bizar slot na vier seizoenen Jupiler League voor Achilles’29 (FOTOREEKS) 1-5

Groesbeek – Het geplande scenario is helaas uitgekomen. Vlak voordat de laatste wedstrijd tegen Jong PSV begon, kreeg Achilles’29 de negatieve uitslag van de beroepszaak te horen en dat had uiteindelijk natuurlijk ook zijn weerslag op het spel.

Samenvatting: FC Oss – De Graafschap (2-1)

De Graafschap heeft het seizoen afgesloten met een 2-1 nederlaag op bezoek bij FC Oss. Daardoor werden de play-offs niet bereikt en kan de focus op volgend seizoen. In het Frans Heessenstadion scoorden Istvan Bakx en Justin Mathieu namens Oss. Anthony van den Hurk maakte de goal van De Graafschap.

Samenvatting: Achilles’29 – Jong PSV (1-5)

GROESBEEK – Het vonnis van drie punten in mindering is keihard aangekomen bij Achilles’29. En daar kwam ook nog eens een 5-1 nederlaag tegen Jong PSV overheen.

KNVB laat Achilles’29 paar uur voor laatste wedstrijd degraderen

De beroepscommissie van de KNVB heeft vrijdag besloten de straf van 3 punten aftrek voor Achilles’29 te handhaven. Daardoor is de club uit Groesbeek nog voor de laatste wedstrijd van het seizoen gedegradeerd uit de eerste divisie. De club kampt met geldproblemen.

Achilles’29 meest gelukkig met gelijkspel bij De Graafschap (Samenvatting)

De Graafschap heeft volgende week een klein wonder nodig om de play-offs te bereiken, doordat er vrijdag thuis niet van hekkensluiter Achilles ’29 werd gewonnen: 3-3. Na een knotsgekke eerste helft met zes goals, waaronder die van Mark Diemers en Anthony van den Hurk (twee), werd er in de tweede helft niet meer gescoord.

Voorbeschouwing: Gelderse Derby De Graafschap – Achilles’29

De Graafschap heeft speelt alleen nog maar finales. De ploeg van Henk de Jong moet winnen van hekkensluiter Achilles ’29 om zicht te houden op de tiende plek, die recht geeft op play-offs om promotie naar de Eredivisie.

Superboer Jan Vreman keert terug als hoofdtrainer bij Beloften

Na de zomerstop neemt Jan Vreman de beloften van De Graafschap onder zijn hoede. Het team, dat op dit moment vecht voor lijfsbehoud in de 3e divisie, wordt momenteel getraind door Richard Roelofsen. Roelofsen wordt assistent van het eerste team en gaat zich ook bezig houden met de persoonlijke ontwikkelplannen bij de selectie, de beloften

NEC volledig gefileerd na ‘idioot’ Hyballa-ontslag: ‘Wie ontslaat NEC?’

De voetbalwereld reageert geschokt op het nieuws dat Peter Hyballa ontslagen is door NEC. Voetbal International meldt maandag dat het avontuur voor de Duitser er alweer op zit. Die beslissing van de Nijmegenaren kan op weinig bijval rekenen. 

Gelijkspel voelt als nederlaag in degradatiekraker voor Achilles’29 (Fotoreeks)

Opnieuw leek Achilles’29 te gaan stunten in de strijd tegen degradatie, echter in de dying seconds wist FC Dordrecht, overigens met een buitenspelgoal, de gelijkmaker te maken en zo het verschil op drie punten te houden voor de laatste twee wedstrijden. Hierin zal Achilles vier punten goed moeten maken op de Dordtenaren. Dat zal heel


Geef een reactie