Betaaldvoetbal

NEC volledig gefileerd na ‘idioot’ Hyballa-ontslag: ‘Wie ontslaat NEC?’

De voetbalwereld reageert geschokt op het nieuws dat Peter Hyballa ontslagen is door NEC. Voetbal International meldt maandag dat het avontuur voor de Duitser er alweer op zit. Die beslissing van de Nijmegenaren kan op weinig bijval rekenen. 

Gelijkspel voelt als nederlaag in degradatiekraker voor Achilles’29 (Fotoreeks)

Opnieuw leek Achilles’29 te gaan stunten in de strijd tegen degradatie, echter in de dying seconds wist FC Dordrecht, overigens met een buitenspelgoal, de gelijkmaker te maken en zo het verschil op drie punten te houden voor de laatste twee wedstrijden. Hierin zal Achilles vier punten goed moeten maken op de Dordtenaren. Dat zal heel

Achilles’29 speelt gelijk na late goal FC Dordrecht (Samenvatting)

Achilles is bijna gedegradeerd na een 2-2 gelijkspel thuis tegen FC Dordrecht. In twee wedstrijden moet een achterstand van vier punten worden overbrugd.

De Graafschap wint nip van Almere City FC (Samenvatting)

De Graafschap heeft nog kans om de play-offs te bereiken. De vierde periode ging weliswaar naar SC Cambuur, dat afrekende met RKC Waalwijk. Maar door goals van Daryl van Mieghem en Anthony van den Hurk werd vrijdag met 1-2 van Almere City FC gewonnen.

Achilles’29 verdient langs FC Volendam (Samenvatting)

Achilles’29 heeft een cruciale wedstrijd bij Volendam gewonnen. Het werd 2-1 en daardoor is het wonder van Groesbeek nog steeds mogelijk. Concurrent Dordrecht verliest en daardoor is het gat nog maar drie punten.

De Graafschap wint van MVV (Samenvatting)

De Graafschap heeft een 2-0 overwinning geboekt op MVV Maastricht. Daardoor blijft de strijd om de vierde periode ongekend spannend. Piotr Parzyszek en Daryl van Mieghem maakten maandag de goals, terwijl ‘periodekoploper’ SC Cambuur ook met 2-0 won. 

Inhaalrace Achilles’29 biedt perspectief

Dankzij twee knappe overwinningen op FC Den Bosch en FC Volendam in vier dagen heeft Achilles’29 afgelopen paasweekend uitstekende zaken gedaan. Dankzij de inhaalrace maakt de ‘zekere degradant’ uit Groesbeek inmiddels kans om door een miraculeuze ontsnapping zich alsnog te handhaven in de Jupiler League.

De Graafschap: nog twee kansen op nacompetitie

Behalve door het winnen van de vierde periodetitel kan De Graafschap ook nog via de eindstand een plek in de nacompetitie veroveren en zo het magere seizoen toch nog enige kleur geven.

Meer zelfvertrouwen Achilles’29 na zwaarbevochten zege op FC Den Bosch (Fotoreeks)

Groesbeek – Achilles’29 heeft het vlammetje van lijfsbehoud in de Jupiler League brandend gehouden. Op de eigen Heikant werd FC Den Bosch verdiend met 2-1 geklopt.

Achilles’29 wint de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (Samenvatting)

Achilles ’29 leek lange tijd dood en begraven in de Jupiler League, maar krabbelt na de winterstop behoorlijk op in onderste regionen. De ploeg uit Groesbeek staat weliswaar onderaan, maar krijgt concurrent FC Dordrecht wel in zicht. Vrijdag won Achilles met 2-1 van FC Den Bosch en daardoor is de hoop op handhaving nog altijd

De Graafschap speelt gelijk bij Volendam (Samenvatting)

De Graafschap heeft vrijdag een 2-2 gelijkspel geboekt bij FC Volendam. Voor rust bemachtigde de thuisploeg een voorsprong via Enzo Stroo, die een kwartier voor tijd ook de 2-2 binnen schoot. Hij maakte daarmee goals van Bart Straalman en Piotr Parzyszek ongedaan.

De Graafschap op koers richting play-offs (Video’s)

Het is de superboeren in eigen huis gelukt om een voortreffelijke overwinning neer te zetten tegen het als negende geklasseerde RKC. Vanaf minuut één was de thuisploeg heer en meester in een kolkende Vijverberg. Na aanhoudende druk op de Waalwijkse verdediging was het in de 23e minuut, de tot man of the match verkozen, Anthony

Achilles’29 opnieuw onderuit bij FC Emmen (Samenvatting)

EMMEN – Achilles’29 heeft vrijdagavond kostbare punten laten liggen in Emmen. De ploeg uit Groesbeek is door de nederlaag (1-0) zo goed als gedegradeerd naar de Tweede Divisie. Ook doordat concurrent FC Dordrecht wel een punt pakte, thuis tegen FC Eindhoven (1-1).


Geef een reactie