Bekerwedstrijden

Banner HGV Topscorer

DFS naar halve finale districtsbeker na winst op dapper DVS’33-2 (FOTOREEKS)

Gisteravond stond voor DFS de bekerwedstrijd tegen DVS’33 2 op het programma. Een gehavend DFS, waar zes basisspelers vanwege blessures en een schorsing ontbraken, won verdiend van de DVS’33 reserves die voetballend goed tegenstand boden.

Duno na zege op DVOV laatste kwartfinalist Arnhem Cup

Dinsdagavond heeft titelhouder Duno zich als achtste en laatste ploeg geplaatst voor de kwartfinale van de strijd om de Arnhem Cup. De ploeg uit Doorwerth versloeg DVOV op Sportpark De Pinkenberg in Rozendaal na een moeizaam eerste uur uiteindelijk met 1-6.

Sparta Nijkerk bekert door na 2-4 zege bij Duno

Woensdagavond heeft Sparta Nijkerk gewonnen met 2-4 in Wageningen van Duno uit Doorwerth. In een eerste helft waar Sparta Nijkerk als een oude man de wedstrijd inging en Duno D dat deed als een jonge kerel. Duno walste over Sparta Nijkerk heen in de eerste 40 minuten,

Beker: Cupfighter De Bataven uitgeschakeld door CSV en arbiter(Fotoreeks/Samenvatting)

GENDT – Na afloop van de wedstrijd waren de druiven zuur voor De Bataven.  Cupfighter uit Gendt moeten afscheid nemen van de districtsbeker na een ongelukkig thuisnederlaag tegen zaterdag hoofdklasser CSV. 

Spcl Silvolde verliest van SDC Putten in kwartfinale beker (Samenvatting)

Vandaag was de kwartfinale in de districtsbeker oost in Putten tegen de plaatselijke SDC. Al vroeg in de wedstrijd moesten de gastheren met 10 man verder. Nadat Ischa Krosse onderuit werd gehaald mocht verdediger Martijn Duits met rood inrukken wegens het neerhalen van een doorgebroken speler.

CSV bekert verder na zege bij Orion (Foto’s)

NIJMEGEN – CSV Apeldoorn heeft als vierde Veluwse club de kwartfinale van de districtsbeker Oost bereikt. Op bezoek bij Orion in Nijmegen werd een zakelijke 1-3 zege geboekt door de ploeg uit het Orderbos.

VSCO’61 uitgeschakeld in de beker door DUNO

In het bekerduel tegen DUNO D weet VSCO’61 niet opnieuw te stunten tegen een eersteklasser. Op basis van de tweede helft had VSCO’61 meer verdiend, maar moest toch met 0-2 manmoedig het veld verlaten.

Voorbeschouwing: VSCO’61 dinsdag voor beker tegen DUNO

Dinsdagavond 7 maart speelt VSCO’61 in de 1/8 finale om de districtsbeker tegen DUNO D uit Doorwerth. De wedstrijd op sportpark De Heughte in Oosterwolde begint om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter P.A.J. Weghorst.

Samenvatting beker: Sparta Rotterdam – Vitesse (1-2)

Vitesse heeft zich dinsdagavond voor het eerst sinds 1990 geplaatst voor de finale van de KNVB-beker. De ploeg van trainer Henk Fraser boekte in de halve finale een zwaarbevochten zege op Sparta: 1-2 Bekijk hier de samenvatting.

VSCO’61 blijft verrassen in bekeravontuur na winst op Bemmel

In de thuiswedstrijd tegen zondag eersteklasser SC Bemmel weet VSCO’61 de volgende ronde te bereiken. Na een 1-1 eindstand beslist VSCO’61 het bekerduel via de penaltyserie (5-4).