Bekerwedstrijden

Banner HGV Topscorer

Veel Gelderse clubs loten thuiswedstrijd in tweede voorronde KNVB Beker

Tijdens de loting voor de tweede voorronde van de KNVB Beker hebben vijf van de zes Gelderse clubs die zich al geplaatst hebben voor de tweede voorronde een thuiswedstrijd geloot. FC Lienden, Achilles’29 en TEC loten weliswaar thuis, maar treffen een sterke tegenstander uit de Tweede Divisie. 

Posted in Bekerwedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Veel Gelderse clubs loten thuiswedstrijd in tweede voorronde KNVB Beker

Drie Gelderse clubs hebben geluk met loting eerste voorronde KNVB Beker

Vandaag is de loting voor de eerste voorronde van de KNVB verricht. Deze wedstrijden worden op zaterdag 19 augustus gespeeld. Drie van de zes Gelderse clubs werden vrijgeloot, waardoor CSV Apeldoorn, DVS’33 Ermelo en SV DFS nu net als TEC, Achilles’29 en FC Lienden instromen in de tweede voorronde.

Posted in Bekerwedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Drie Gelderse clubs hebben geluk met loting eerste voorronde KNVB Beker

Dertien Gelderse clubs strijden mee om de KNVB Beker

Dertien Gelderse clubs strijden komend seizoen mee om de KNVB Beker, waarvan Vitesse op 30 april de laatste editie won. Op zaterdag 1 juli zal in Zeist geloot worden voor de eerste en tweede kwalificatieronde. Vitesse, De Graafschap, NEC en periodekampioen De Treffers zijn direct geplaatst voor het hoofdtoernooi.

Posted in Bekerwedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Dertien Gelderse clubs strijden mee om de KNVB Beker

Sv Epe VR pakken de beker na een zenuwslopende wedstrijd tegen SV Nijmegen VR

Om 09:45 vertrok de bus vol speelsters en supporters. De sfeer zat er goed in want wij dachten allemaal die beker nemen wij wel even mee naar Epe.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Sv Epe VR pakken de beker na een zenuwslopende wedstrijd tegen SV Nijmegen VR

Csv Apeldoorn wint tegen Sparta Nijkerk en pakt de districtsbeker oost (FOTO’S/VIDEO)

De uiterst boeiende en vooral spannende bekerfinale van district Oost wilde maar geen winnaar krijgen. De ruim zestienhonderd toeschouwers moesten wachten tot na de verlenging en de daaropvolgende strafschoppen om erachter te komen wie zich de trotse bezitter van de oostelijke cup mocht noemen.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Csv Apeldoorn wint tegen Sparta Nijkerk en pakt de districtsbeker oost (FOTO’S/VIDEO)

Sfeerreportage: historische bekerwinst Vitesse tegen AZ Alkmaar (Foto’s)

Vitesse heeft vanavond ten koste van AZ de KNVB-beker gewonnen. Ricky van Wolfswinkel was met twee doelpunten beslissend in de eindstrijd. De ploeg van Henk Fraser begon zonder grote verrassingen aan de bekerfinale in het Feyenoord stadion. Clubtopscorer Ricky van Wolfswinkel keerde, na een schorsing, terug in de basis.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Sfeerreportage: historische bekerwinst Vitesse tegen AZ Alkmaar (Foto’s)

Sparta Nijkerk overtuigend bekerfinalist na vijfklapper tegen SDC Putten (VIDEO)

In een werkelijk fantastische wedstrijd heeft Sparta Nijkerk zich woensdagavond geplaatst voor de finale om de districtsbeker Oost. Na een spetterend begin van twee ploegen, die beide heel uitgeslapen aan de wedstrijd begonnen, nam Sparta Nijkerk in het tweede gedeelte van de eerste helft het heft in handen en heeft dat vervolgens nooit meer afgestaan.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Sparta Nijkerk overtuigend bekerfinalist na vijfklapper tegen SDC Putten (VIDEO)

Beker: Strijdend DFS met opgeheven hoofd uitgeschakeld door bekerfinalist CSV

Vanavond stond voor DFS de halve finale wedstrijd in de districtsbeker tegen CSV Apeldoorn op het programma.Een gehavend DFS, waar zes basisspelers ontbraken, bood de nummer vier van de Hoofdklasse B, goed tegenstand in de halve finale van de districtsbeker.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Beker: Strijdend DFS met opgeheven hoofd uitgeschakeld door bekerfinalist CSV

DFS naar halve finale districtsbeker na winst op dapper DVS’33-2 (FOTOREEKS)

Gisteravond stond voor DFS de bekerwedstrijd tegen DVS’33 2 op het programma. Een gehavend DFS, waar zes basisspelers vanwege blessures en een schorsing ontbraken, won verdiend van de DVS’33 reserves die voetballend goed tegenstand boden.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor DFS naar halve finale districtsbeker na winst op dapper DVS’33-2 (FOTOREEKS)

Duno na zege op DVOV laatste kwartfinalist Arnhem Cup

Dinsdagavond heeft titelhouder Duno zich als achtste en laatste ploeg geplaatst voor de kwartfinale van de strijd om de Arnhem Cup. De ploeg uit Doorwerth versloeg DVOV op Sportpark De Pinkenberg in Rozendaal na een moeizaam eerste uur uiteindelijk met 1-6.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Duno na zege op DVOV laatste kwartfinalist Arnhem Cup