Bekerwedstrijden

Banner HGV Topscorer

BEKER: VIOD thuis tegen Longa `30 en Bon Boys. Uit tegen DZC `68

DOETINCHEM – Afgelopen vrijdag is door de KNVB de beker-loting verricht. VIOD is ingedeeld in Poule L81, samen met buurman DZC`68, Longa`30 uit Lichtenvoorde en Bon Boys uit Haaksbergen.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor BEKER: VIOD thuis tegen Longa `30 en Bon Boys. Uit tegen DZC `68

Interessante ontmoetingen districtsbeker “Mooie derby’s op komst zoals DZC’68- VIOD”

Vandaag heeft de KNVB de poule-indelingen in de strijd om de districtsbeker bekend gemaakt. De groepswedstrijden worden in de eerste drie weekenden van september gespeeld. Morgen wordt de nummering bekend en wordt duidelijk waar de wedstrijden gespeeld worden.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Interessante ontmoetingen districtsbeker “Mooie derby’s op komst zoals DZC’68- VIOD”

Dertien Gelderse clubs strijden om de KNVB Beker

In totaal dertien clubs uit Gelderland zullen komend seizoen strijden om de KNVB Beker.  Zaterdagochtend vindt de loting voor de eerste en tweede kwalificatieronde van de beker plaats. Van de dertien Gelderse clubs zijn alleen Vitesse, De Graafschap en NEC rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi, De Treffers en FC Lienden zijn vrijgesteld voor de eerste

Posted in Bekerwedstrijden | Reacties uitgeschakeld voor Dertien Gelderse clubs strijden om de KNVB Beker

Bekerfinale Oost 2018 l DFS verovert titel na sensationele wedstrijd tegen cupfighter MASV

Arnhem – Alles stond vanavond in het teken van de finale tussen twee Zuid Gelderse ploegen. Hoofdklasser DFS moest naar de outsider c.q.  cupfighter MASV. In een goed gevulde sportpark Malburgen waren de Opheusdenaren na 90 minuten de gelukkige winnaar.  Eindstand 2-5. 

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Bekerfinale Oost 2018 l DFS verovert titel na sensationele wedstrijd tegen cupfighter MASV

Voorbeschouwing bekerfinale Oost l Twee Zuid-Gelderse ploegen met maar één doel

Arnhem – DFS speelt a.s. woensdag 9 mei op sportpark Malburgen West om 20:00 uur de districtsbekerfinale tegen MASV.  De Arnhemse derdeklasser is de grote verrassing van het bekertoernooi. 

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing bekerfinale Oost l Twee Zuid-Gelderse ploegen met maar één doel

Beker l Alverna kan voorsprong niet vasthouden, MASV stunt wederom en bereikt finale (FOTOREEKS)

Wijchen – Het bekerseizoen liep voor Alverna maar tot de ½ finale, hierin was MASV met 2-3 de winnaar. Alverna moest het doen zonder de geblesseerde gebr, van Ginkel, Rip en Tassenaar, en de geschorste De Groot en Vieira. De bank van Alverna werd aangevuld met 2e elftal spelers Marijn van Deinsen en Rob Ockers.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Beker l Alverna kan voorsprong niet vasthouden, MASV stunt wederom en bereikt finale (FOTOREEKS)

Favoriet DFS in finale districtbeker na zwaarbevochten zege op DZC’68

Doetinchem – Hoofdklasser DFS uit Opheusden is de eerste Gelderse ploeg die de finale van District Oost heeft bereikt. DFS begon, op het fraaie sportcomplex van 1e klasser DZC’68, uitstekend aan de halve finale.

Posted in Bekerwedstrijden | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Favoriet DFS in finale districtbeker na zwaarbevochten zege op DZC’68

DFS verslaat Berkum in kwartfinale en plaats zicht voor landelijke KNVB beker (FOTOREEKS)

Opheusden  – DFS begon fel aan de bekerwedstrijd tegen competitiegenoot Berkum, waar men eerder dit seizoen twee keer van verloor.

Posted in Bekerwedstrijden, Sliderhome | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DFS verslaat Berkum in kwartfinale en plaats zicht voor landelijke KNVB beker (FOTOREEKS)

Duno blijft na zege op Woudenberg op koers richting de Hoofdklasse

Koploper Duno heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen laagvlieger Woudenberg met 2-0 gewonnen dankzij twee doelpunten van clubtopscorer Shapoul Ali. De club uit Doorwerth verstevigt  door de zege de koppositie in de 1e klasse C. Het team van trainer Lodewijk de Kruif heeft nu een voorsprong van negen verliespunten op DTS’35 Ede en elf verliespunten op

Posted in Bekerwedstrijden, zaterdag C zuid | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Duno blijft na zege op Woudenberg op koers richting de Hoofdklasse

Historische bekerstunt MASV tegen DETO (VIDEO/FOTO)

Arnhem – Onder de rook van stadion GelreDome was een heuse voetbalspektakel. Jhon van Beukering, de oud-spits van onder meer Vitesse en Feyenoord, heeft als coach van de Arnhemse amateurploeg MASV, de kwartfinale van het amateurbekertoernooi gewonnen van eersteklasser DETO uit Vriezenveen.

Posted in Bekerwedstrijden, Sliderhome | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Historische bekerstunt MASV tegen DETO (VIDEO/FOTO)