Arnold Brehler ook volgend seizoen hoofdtrainer, Thijs Waterink assistent

MALDEN – SV Juliana’31 en Arnold Brehler zijn overeengekomen de samenwerking met tenminste 1 jaar te verlengen. De Commissie Prestatie Voetbal is tevreden over de resultaten en de wijze waarop deze tot stand zijn gekomen. Daarnaast is er het afgelopen half jaar op een prettige manier intensief samengewerkt met Arnold door zowel spelers, staf als vereniging.

Na groen licht voor het 2e deel van de renovatie, waaronder de aanleg van een nieuw kunstgrasveld, waren beiden partijen er dan ook snel uit. Arnold: “Er staat bij Juliana een goede organisatie en een mooie selectie waar nog rek in zit. Ook de grote mate van betrokkenheid vanuit de vereniging bij het elftal heeft mij positief verrast. De (trainings)accommodatie is op dit moment nog niet optimaal, maar met de komst van het nieuwe kunstgrasveld, wordt ook op dat vlak een grote stap voorwaarts gezet. Ik wil dan ook graag bij Juliana blijven”.

Arnold Brehler

Arnold Brehler

Assistent trainer Jord Roos gaat voor stap richting hoofdtrainerschap
Arnold
zal volgend seizoen geassisteerd worden door Thijs Waterink uit Elst. Dit seizoen kwam er een einde aan een succesvolle samenwerking tussen Arnold en Thijs bij De Bataven uit Gendt. Arnold koos voor SV Juliana’31, terwijl Thijs aan de slag ging als assistent bij zijn oude club De Treffers uit Groesbeek. Voor de meeste Maldenaren zal Thijs een nieuw gezicht zijn, andersom is dit niet het geval. De samenwerking bij De Treffers liep anders dan verwacht en dit bood de mogelijkheid aan Thijs om regelmatig (thuis)wedstrijden van Juliana te bezoeken en ook de coaching van het O23 elftal op zich te nemen. Deze samenwerking is beide partijen prima bevallen en heeft geleid tot de aanstelling van Thijs als assistent voor het seizoen 2015-2016.

Dit betekent ook dat Jord Roos volgend seizoen niet meer op de bank zal zitten als assistent van Arnold. De commissie prestatie voetbal is meer dan tevreden over de wijze waarop Jord invulling heeft gegeven aan zijn rol als assistent en in de moeilijke periode vorig jaar aan de rol van hoofdtrainer a.i.. Met het oog op de toekomst, waarin Jord een stap wil maken richting een positie als hoofdtrainer, zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat dit een natuurlijk moment is om het assistent trainerschap naast zich neer te leggen. Met zijn gedrevenheid en passie in combinatie met zijn capaciteiten als trainer verwachten wij dat Jord een mooie toekomst wacht in het voetbal.   Bron: sv Juliana Malden ’31

Klik hier voor alle informatie uit deze klasse