Arnhem cup

Zes kwartfinalisten Arnhem Cup bekend

In Arnhem versloeg VDZ het Westervoortse AVW’66 na een 1-1 gelijkspel uiteindelijk via strafschoppen. Zondag derdeklasser VDZ speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van de ontmoeting tussen OVC’85 en Veluwezoom die donderdag gespeeld wordt.

Duno verslaat VDZ in de finale van de Arnhem Cup

Duno heeft net als vorig de Arnhem Cup gewonnen. In een aantrekkelijke wedstrijd werd het Arnhemse VDZ met 2-0 verslagen. Voor de club uit Doorwerth was de Arnhem Cup de bekroning op een succesvol seizoen waarin ook het kampioenschap van de 2e klasse werd veroverd.

VDZ maatje te groot voor ESA in halve finale Arnhem Cup

VDZ heeft zich donderdagavond verrassend eenvoudig geplaatst voor de finale van de Arnhem Cup. Stadgenoot ESA werd zonder problemen met 4-0 verslagen. Zondagavond wordt om half acht op het terrein van Eendracht de finale tussen VDZ en cuphouder Duno gespeeld.

Oppermachtig DUNO plaatst zich voor finale Arnhem Cup (Fotoreeks)

Arnhem – Duno heeft met gemak de finale van Arnhem Cup 2016 bereikt. De ploeg uit Doorwerth vernederde op donderdagavond kampioen Veluwezoom (za) met grote cijfers. Eindstand 8-1.

Halve finalisten Arnhem Cup bekend

Titelverdediger Duno heeft zich donderdagavond als vierde ploeg geplaatst voor de halve finale van de Arnhem Cup. Op het terrein van het organiserende Eendracht in Arnhem won de ploeg uit Doorwerth relatief eenvoudig met 3-1 van Rheden. VDZ, ESA en Veluwezoom plaatsen zich al eerder voor de halve finale.

Update Arnhem Cup: Arnhemse Boys trekt zich terug

Arnhem – Ook Arnhemse Boys trekt zich terug voor kwartfinale Arnhem Cup. Zij kunnen  in verband met blessures geen team op de been brengen voor aanstaande donderdag tegen Veluwezoom (za).

VDZ- ESA in halve finale Arnhem Cup, stunt zaterdagteam Veluwezoom

ESA heeft zijn reputatie als cupfighter weer waar gemaakt. In de kwartfinale van de Arnhem Cup versloeg ESA stadsgenoot SML met 4-3. In de halve finale op dinsdagavond 24 mei speelt ESA nu tegen VDZ, dat een walk-over had. Beoogde tegenstander AVW’66 gaf voorrang aan de strijd tegen degradatie en trok zich terug.

SC Oranje en Babberich verder in Arnhem Cup (Fotoreeks)

Arnhem – SC Oranje en Babberich gaan beiden door naar de volgende ronde van de Arnhem Cup. SC Oranje wist dinsdagavond de achterstand van 0-1 tegen Westervoort goed te maken

Voorbeschouwing: Vanavond (05/04) eerste wedstrijden Arnhem Cup van start

Arnhem – Vanavond staan vier van de zes wedstrijden in de eerste ronde van Arnhem Cup op het programma.

Loting Arnhem cup 2016 door Jan Streuer (VIDEO)

Titelhouder Duno, koploper in de tweede klasse G van het zaterdagvoetbal, speelt in de eerste ronde van het toernooi om de Arnhem Cup tegen zondaghoofdklasser RKHVV. Dat is het resultaat van de loting die vrijdagavond door Jan Streuer in het sportcafé in het clubhuis van Eendracht werd verricht.