Apeldoornse Boys w.n.s de 31 ste editie Columbia Veeneman Zaalvoetbal

Apeldoorn – Tot alle verrassing heeft 4e klasse Apeldoornse Boys de 31e editie van zaalvoetbal 3 daagse  gewonnen. In de finale van de Columbia Veeneman Zaalvoetbal toernooien versloegen,de mannen van TC Martijn Baars, 2e klasser WSV.   Op de derde speeldag (finales)  met volle tribunes in Sporthal Zuiderpark was de spanning en de sensatie voor ieder zaalvoetballiefhebber aanwezig deze avond. Na de 2-2 gelijkstand waren spelers van de Apeldoornse Boys beter in het nemen van de strafschoppen. Doelpunten makers voor WSV waren Toby Kuhnen en Jamarro Diks (shoot-oud). Doelpunten makers

Finale tussen WSV en Apeldoornse Boys 2-2

Finale tussen WSV en Apeldoornse Boys 2-2

In de 1e halve finale stonden ZVV en Apeldoornse Boys tegen over elkaar.  ZVV startte goed na de aftastende fase van tikki-takki voetbal. Het kwam ook door EDU op voorsprong. De Apeldoornse Boys kwam goed terug en was scherp met afronden, beide doelpunten vielen in de 2e helft achter elkaar waardoor er geen tijd meer was voor ZVV op gelijke hoogte te komen.

ZVV-ApeldBoys

ZVV-Apeldoornse Boys . 1e Halve finale.

De andere halve finale ging tussen WSV en Columbia doelpuntrijker dan de 1e halve finale.  Het werd 6-3 voor WSV en daarmee plaatste de ploeg van Trainer: Jeroen Burghout, met leuk voetbal voor de finale. Jamarro Diks strafte fout van de keeper af en schoot de 1-0 binnen. Moreno maakte met een dodelijke punt de 2-0. David Spoelstra schoot via verdediger van Columbia de 3-0 binnen . Andere tactiek van Columbia werkte niet waardoor Joren Waardenburg de fout van de doelman afstrafte met 4-0.  Toby Kuhnen besliste in een helft eigenlijk de wedstrijd met een afstandsschot waardoor het 5-0 werd. In de tweede helft deed WSV  rustiger aan en scoorde Columbia achter elkaar via Micha Hendriksen en Damian Echter de 5-2 en 5-3.  David Spoelstra bepaalde de eindstand met een harde schot 6-3.

2e Halve finale tussen Columbia-WSV

2e Halve finale tussen Columbia-WSV

In de wedstrijd voor de 5e plaats had zaterdag Hoofdklasser CSV geen moeite met Robour et Velocitas en won met ruime cijfers 5-2.  Jasper Verstraten opende de score met een stiftje 1-0. Na een goede individuele actie van Richard van Beek  kwam CSV snel op  2-0. Even later was een intikkertje van Jesse Hartgers voldoende voor 3-0.  Jasper Verstraten schoot hard en zuiver de 4-0 binnen. Rebour deed iets terug via Joost Niemijer en via Shoot-out Nick van Apeldoorn op 4-2. Richard van Beek zorgde voor de eindstand van 5-2.

Robur et Velocistas -CSV Apeldoorn om de 5e plek

Robur et Velocitas -CSV Apeldoorn om de 5e plek

 

Columbia en ZVV streden in de troostfinale om de 3e plaats. Na een leuke pot voetbal stond de teller op 3-3 waardoor de penalty’s  de beslissing moesten brengen.  Columbia deed dat onderdeel  beter en veroverde de 3e plaats.

 

Eindstand
1. Apeldoornse Boys
2. WSV
3. Columbia
4. ZVV’56
5. csv Apeldoorn
6. Robur et Velocitas
7. Victoria Boys
8. AGOVV   

Meer foto’s klik hier