Ambitieuze Rob Linnenbank sluit weer aan bij selectie Concordia Wehl

ARNHEM – Na de promotie van Concordia Wehl in het afgelopen seizoen nam Rob Linnenbank afscheid van het eerste elftal om samen met zijn vrienden in ’n team te gaan spelen. In het 3e elftal van Concordia Wehl was hij een belangrijke schakel, maar voor de winterstop heeft hij te kennen gegeven terug te keren naar de hoofdselectie van zijn club waar trainer Rudi Vonk hem goed kan gebruiken.

Rob Linnenbank

Rob Linnenbank van Concordia Wehl

“Ik was nog te ambitieus om een stap terug te doen. Ik heb het een paar maanden aan- gekeken en me afgevraagd of dit nu is wat ik wil’’, zegt de 28e jarige Rob Linnenbank. Vervolgens heb ik de jongens uitgelegd dat ik nog te gedreven en te fanatiek in het veld ben om lager te gaan voetballen. Gelukkig begrepen zij dat en heb ik besloten om dit seizoen alsnog af te sluiten bij het vlaggenschip van de club. Het was echter niet alleen Linnenbank zelf die een terugkeer ambieerde, want ook de technische staf en selectie spraken de wens uit voor een rentree van de controlerende middenvelder. “Ze konden me goed gebruiken, zeiden ze. In de winterstop ben ik dan ook weer aangesloten bij het eerste. Ik heb er weer wat trainingen opzitten en dinsdagavond nog een half uurtje meegedaan in de oefenwedstrijd tegen SDOUC”, vertelt Rob Linnenbank aan onze redactie. Natuurlijk was het even omschakelen naar een hogertempo, maar ik denk dat ik me wel weer kan aanpassen aan het niveau.

CONCORDIA W – ROOD WIT

“Ik verwacht dat het team dat in de laatste 3 wedstrijden voor de winterstop 7 punten heeft gehaald zondag ook het basisteam zal zijn, aldus Rob Linnenbank die vindt dat handhaving is een realistisch doel is. “We moeten roeien met de riemen die we hebben, Robert Leenders is weer wedstrijd fit en het wordt afwachten hoe het afloopt met de schouderblessure van Brandon van Assen’’ vertelt Linnenbank die uitkijkt naar de herstart van de competitie a.s. zondag thuis tegen Rood Wit uit Groesbeek. Het team van trainer Vonk heeft bovendien nog wat recht te zetten gezien het wedstrijdverloop in de heenwedstrijd waar Concordia kort voor tijd met 1-3 voorstond en in blessuretijd alsnog met 3-3 gelijk speelde. “Op eigen terrein moeten we zien te winnen, we zijn er klaar voor” aldus de enthousiaste Linnenbank.

Door John van der Kamp

programma en stand 1e klasse e