3e divisie zaterdag

DVS’33 Ermelo pakt koppositie derde periode na winst op ONS Boso Sneek (Samenvatting)

ERMELO – DVS’33 Ermelo won gisteren overtuigend in Sneek tegen O.N.S. Boso Sneek. Het was een wedstrijd in de middenmoot van de Derde Divisie. Tegen de verwachting van de Friezen in, gingen de Ermeloërs met drie punten naar huis.

Naoufal Boutachkourt en Edmund Mijnheer nieuwe aanwinsten van ambitieus vv Hierden

Daar waar er spelers komen, daar zijn er ook spelers die gaan. En in dit geval een zeer gewaardeerde speler uit eigen kweek: Naoufal Boutachkourt.

DVS’33 Ermelo neemt revanche in de Veluwse derby (FOTOREEKS)

ERMELO – In een zwaar beladen streekderby won DVS’33 Ermelo gisteren met moeite drie punten van VVOG. Er had meer in gezeten, maar de supporters moesten het doen met één doelpunt.

Doelman Laurens Dekker vertrekt bij DVS’33 Ermelo

ERMELO – Mathijs van Dusschoten (19) maakt na dit seizoen de overstap naar de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De veel scorende spits komt over vanuit JO19-1 en tekent een verbintenis voor twee seizoenen. Doelman Laurens Dekker heeft laten weten aan het eind van het seizoen te vertrekken bij DVS’33 Ermelo.

Voorbeschouwing, De Gelderse Derby 3e divisie: DVS’33 Ermelo – VVOG

Zaterdag staat de derby DVS’33 Ermelo – VVOG op de competitie rol van de Derde divisie. Een mooi affiche, waar uiteraard weer met de nodige spanning en de vele voorbeschouwingen door beide supporters groepen, wordt uitgekeken.

VVOG speelt thuis gelijk tegen ASWH (Samenvatting)

Het was vanmiddag op karakter en inzet, dat VVOG overeind bleef tegen een uitstekend voetballend ASWH. VVOG hield vanmiddag voornamelijk tegen. ASWH was gekomen om maar op een helft te voetballen en dat was die van VVOG. De thuisclub had er de handen vol aan. Frans Koornberg kan ervan meepraten.

Geen doelpunten bij DVS’33 Ermelo – Jong Almere City (Video)

DVS’33 Ermelo heeft rodelantaarndrager Jong Almere City niet met een nederlaag naar huis kunnen sturen. Het beloftenteam voetbalde in Ermelo ook niet als een degradatiekandidaat. In een tactische tweestrijd, waarin het voorkomen van tegentreffers belangrijker was dan zelf scoren, eindigde zoals de wedstrijd begon.

VVOG strijdend ten onder bij IJsselmeervogels (Video)

Dit weekend stond dé Klassieker IJsselmeervogels – VVOG op het programma. Voor de verandering ging het Groen Witte Legioen niet met de bus maar met de boot richting de wedstrijd. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een heerlijke voetbalmiddag in Spakenburg.

Voetbalpiramide eisen KNVB aangepast voor amateurclubs, contracten versoepeld per 2017/18

Het amateurvoetbal en betaald voetbal zijn het eens geworden over de verbeteringen in de voetbalpiramide. In de bondsvergadering is besloten dat amateurvoetbalclubs in de Tweede en Derde divisie vanaf het seizoen 2017/’18 minder contracten en contracten voor minder uur per week hoeven af te sluiten.

3e divisie: Koude douche voor VVOG (Fotoreeks/Samenvatting)

Het begon levendig op een vanmiddag drukbevolkte Strokel. Twee teams die hem, als de kans zich voordeed, in de versnelling vooruit probeerde te zetten. Degene die de eerste goal zou scoren kon daarmee de tegenstander “in het mes” laten lopen. Het was Quick Boys dat die belangrijke eerste goal na 17 minuten maakte.

DVS’33 Ermelo boekt derde zege op rij bij FC Rijnvogels (VIDEO)

ERMELO – Voor DVS’33 Ermelo was het gisteren de derde overwinning op rij, voor FC Rijnvogels het zevende verlies op rij. In september won DVS’33 Ermelo thuis met 4-1 tegen de Katwijkers, gisteren was het een doelpuntje minder. DVS’33 Ermelo liet in de stromende regen op sportpark Kooltuin met aanvallend voetbal zien waar ze toe

Hans van Arum komend seizoen nieuwe trainer VVOG

Hans van Arum (50) neemt met ingang van komend seizoen het stokje over van Ed Engelkes. Op dit moment is de Luntenaar hoofdtrainer bij SDVB, waarmee hij vorig seizoen verrasend het kampioenschap behaalde in de sterke 1e klasse D.

Zwaarbevochten zege DVS’33 Ermelo op ASWH (VIDEO)

ERMELO – Voor het eerst in de geschiedenis speelde ASWH uit Hendrik-Ido Ambacht een wedstrijd tegen DVS’33 Ermelo in Ermelo en verloor ook nog. De Ermeloërs waren blij met deze belangrijke overwinning. Ze staan nu tiende en de derde periodetitel zit er in.

 


Geef een reactie