3e divisie zaterdag

DVS’33 Ermelo wederom doelpuntrijk naar zege (SAMENVATTING)

DVS’33 Ermelo heeft het zich voor eigen publiek onnodig moeilijk gemaakt tegen de debutant uit Noordwijk. SJC stak zeker in de beginfase de helpende hand toe, maar de geelzwarten verzuimden daarna verder afstand te nemen en lieten de promovendus, behept met een uitstekende wedstrijdmentaliteit, zelfs terugkomen in de wedstrijd. Eindstand 6-3.

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DVS’33 Ermelo wederom doelpuntrijk naar zege (SAMENVATTING)

DVS’33 Ermelo toont machtsvertoon bij vv Eemdijk met 0-9 (Samenvatting)

DVS’33 Ermelo had in de zesde beurt op “De Vinken” in Bunschoten geen kind aan vv Eemdijk. De debutant, die de schade in de eerste drie competitiewedstrijd tot slechts een doelpunt verschil kon beperkten en vervolgens twee knappe gelijke spelen boekte, werd nu op het eigen kunstgras overlopen door de geelzwarten. Eindstand 0-9. 

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DVS’33 Ermelo toont machtsvertoon bij vv Eemdijk met 0-9 (Samenvatting)

DVS’33 Ermelo niet langs ONS Sneek 0-0 (SAMENVATTING)

Het positieve nieuws is, dat DVS’33 Ermelo in de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek opnieuw geen tegentreffer heeft hoeven incasseren. Het negatieve nieuws is, dat de geelzwarten voor het eerst dit seizoen voor eigen publiek niet tot scoren kwamen. Dat was voornamelijk de verdienste van de Friezen, die vanuit een goede organisatie merkten, dat er in

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DVS’33 Ermelo niet langs ONS Sneek 0-0 (SAMENVATTING)

VIDEO l Achilles’29 slachtoffer van de Ermelose dadendrang (5-0)

DVS’33 Ermelo heeft de nare nasmaak van de 5-0 nederlaag in Noordwijk weggespoeld met een ruime zege in het thuisduel tegen Achilles’29. Herstellen kun he zo’n nederlaag niet meer, maar de geelzwarten lieten zich mentaal van een betere kant zien.

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor VIDEO l Achilles’29 slachtoffer van de Ermelose dadendrang (5-0)

Flinke dreun DVS’33 bij effectief Noordwijk (SAMENVATTING)

Ermelo – De aspiraties van DVS’33 Ermelo voor promotie naar de Tweede Divisie kaatsten zaterdag 8 september keihard terug via de Noordwijkse duinenrij terug op de ploeg van Bert van Hunenstijn. Niet dat die ambities van de geelzwarten niet geuit mogen worden na de steeds betere resultaten in de Topklasse, c.q. Derde Divisie in de

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Flinke dreun DVS’33 bij effectief Noordwijk (SAMENVATTING)

DVS’33 Ermelo onderuit in eerste competitiewedstrijd tegen Quick Boys

ERMELO – Tijdens de eerste wedstrijden van de nieuwe A-selectie van DVS’33 Ermelo lieten de Ermeloërs mooi voetbal zien. Mede hierdoor bereikte het team het Hoofdtoernooi van de KNVB beker. In het eerste competitieduel bleek Quick Boys echter een maatje te groot. 

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DVS’33 Ermelo onderuit in eerste competitiewedstrijd tegen Quick Boys

Berry Powel laatste verrassing van DVS’33 Ermelo (video)

De Technische commissie heeft overeenstemming bereikt met Berry Powel (38). De spits speelde vorig seizoen bij IJsselmeervogels en tekent voor één seizoen.

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Berry Powel laatste verrassing van DVS’33 Ermelo (video)

Kay Velda (DVS’33 Ermelo) kan transfervrij naar een nieuwe club

ERMELO – Na heel vervelende weken hebben Kay Velda en DVS’33 Ermelo vandaag besloten dat de speler transfervrij naar een nieuwe club kan. De KNVB heeft hierin bemiddeld.

Posted in 3e divisie zaterdag | Reacties uitgeschakeld voor Kay Velda (DVS’33 Ermelo) kan transfervrij naar een nieuwe club

Marcel Nijenhuis en Ali Saleh geloven in stunt Excelsior Zetten in de 3e klasse

Arnhem – Marcel Nijenhuis en Ali Saleh geloven in stunt komend seizoen in de 3e klasse. We spraken met de hoofdtrainer en spelmaker, aanvaller van de rood-zwarten. 

Posted in 3e divisie zaterdag, Sliderhome | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Marcel Nijenhuis en Ali Saleh geloven in stunt Excelsior Zetten in de 3e klasse

DVS’33 Ermelo stuurt Kay Velda de laan uit na conflict

ERMELO – De Technische Commissie van DVS’33 Ermelo maakte gisteren bekend dat middenvelder Kay Velda (28) per direct geen onderdeel meer uitmaakt van de A-selectie van DVS’33 Ermelo. Voorzitter Aart Goossensen: ,,Omdat het gaat om privé-omstandigheden die op de spelergroep van de A-selectie uitstraling heeft, moesten we dit besluit nemen. Verder willen we hierover geen

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DVS’33 Ermelo stuurt Kay Velda de laan uit na conflict

Aanwinst Oktay Öztürk over zijn transfer “DVS ’33 had winnaars nodig zoals ik en Christiaan”

ERMELO – De 27-jarige Okay Öztürk wordt volgend seizoen de nieuwe middenvelder van DVS”33 Ermelo. Öztürk speelt nu nog bij Tweede Divisionist IJsselmeervogels uit Spakenburg en tekende voor twee jaar bij de Ermelose Derde Divisionist. 

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Aanwinst Oktay Öztürk over zijn transfer “DVS ’33 had winnaars nodig zoals ik en Christiaan”

Programma voorbereiding TEC ” Eerste serieuze oefenduel op 4 aug. tegen Jong Vitesse”

Zaterdag 21 juli start TEC met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste serieuze en bovenal belangrijke krachtmeting is op 21 augustus in Veenendaal tegen GVVV. Vervolgens wacht zondag 26 augustus de start van de competitie in de Derde Divisie thuis tegen Dongen.

Posted in 3e divisie zaterdag | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Programma voorbereiding TEC ” Eerste serieuze oefenduel op 4 aug. tegen Jong Vitesse”

Achilles’29 naar Derde Divisie Zaterdag, TEC naar zondag

Achilles’29 en TEC zullen elkaar komend seizoen niet in competitieverband treffen. De Gelderse degradanten uit de Tweede Divisie komen in een andere Derde Divisie terecht. Het Groesbeekse Achilles’29 treft DVS’33 en VVOG in de sterke zaterdagcompetitie met verder onder meer De Dijk, DOVO, FC Lisse en Quick Boys.

Posted in 3e divisie zaterdag, 3e divisie zondag | Tagged , , , | Reacties uitgeschakeld voor Achilles’29 naar Derde Divisie Zaterdag, TEC naar zondag

 


Geef een reactie