Versterking VV Scherpenzeel en TEC op slotdag transfermarkt

Aan de enorme lijst met aanwinsten voor TEC kan Anass Aamri worden toegevoegd. De 25-jarige aanvallende middenvelder vertrekt na een seizoen bij UDI’19 en sluit aan bij de Tweede Divisionist in Tiel. Aamri speelde in het verleden onder meer bij FC Lienden en Duno en maakte op de trainingen bij TEC, in het oefentoernooi bij VV Scherpenzeel en in de vriendschappelijke wedstrijd tegen De Treffers (2-0) genoeg indruk op trainer Hans van der Haar om bij TEC aan de selectie te worden toegevoegd.

De kersverse hoofdklasser VV Scherpenzeel heeft zich op de valreep versterkt met Mourad Marbouh. De 31-jarige linksback liet zijn contract bij DOVO vanwege een gebrek aan perspectief op speeltijd ontbinden en sluit per direct aan bij Scherpenzeel. Marbouh was eerder actief voor GVVV, De Merino’s, VVA en Bennekom.

 

Door onze redactie©