PB l Nederlands Transplantatie voetbalteam op bezoek bij FC Lienden

Zondag 9 augustus was het warm, zogezegd heel warm, maar toch was er een team dat de stoute voetbalschoenen had aangetrokken voor een potje voetbal. En niet zomaar een team. Het Nederlands Transplantatie Team was op bezoek om te komen trainen op de Abdijhof. NL_1.jpgHet team bestaat uit spelers en speelsters die allen een orgaan- of stamceltransplantatie hebben ondergaan. Enige tijd geleden is contact gelegd met 1 van de spelers van dit team. De spelers komen uit heel het land en ze zijn dus altijd op zoek naar een centraal gelegen plek om te trainen. Zij trainen altijd op de zondag en aangezien wij ruimte hadden op de zondag was een eerste afspraak gauw gemaakt. Zo is er een echte win-win situatie ontstaan, zij een mooi complex om te trainen, voor FC Lienden een mooi activiteit erbij. Wij verbinden ons graag aan deze club mensen, om zo te laten zien dat wij voetbal in de breedste zin van het woord een warm hart toe dragen. De regionale tv zender SCR was aanwezig om een mooi item te maken van deze training. Dit wordt wordt vanaf zondag 11.00 uur de hele week uitgezonden in het SRC TV Magazin.In december 2020 zullen zij hun eerste Interland spelen tegen het Franse Transplantatie Team. Deze wedstrijd wordt ook gespeeld op het complex van FC Lienden.