PB l AGOVV in zee met nieuwe hoofd-kleding sponsor

Leadax, producent van circulaire dakbedekking, is de nieuwe hoofdsponsor van AGOVV. De naam van Leadax zal de komende drie seizoenen te zien zijn op het thuis- en uitshirt van de ‘Blauwen’

 

Maatschappelijk betrokken
Leadax en AGOVV vinden elkaar in de lokale en maatschappelijke betrokkenheid, waarbij duurzaamheid een gedeeld thema is. “AGOVV is een fantastische club met een sterk lokaal en tegelijkertijd nationaal karakter”, vertelt Roeland van Delden als CEO namens Leadax. “Wie het over Apeldoorn en voetbal heeft, heeft het over AGOVV. Miljoenen Nederlanders beleven actief en passief plezier aan het voetbal, waaronder wijzelf. We zijn daarom erg blij en trots deze mooie voetbalclub te ondersteunen”, zegt Van Delden, die van origine zelf Apeldoorner is.

 

Vooruitstrevend
AGOVV is aan het bouwen aan een nieuwe toekomst en daar zoekt de club vooruitstrevende partners bij, die een steentje bijdragen aan een betere toekomst. AGOVV-voorzitter Martin Maassen: “Wij zijn dan ook buitengewoon trots dat Leadax voor ons kiest. Het moederbedrijf van Leadax heeft al een lange historie, net zoals AGOVV, en kiest bewust voor verduurzamen. Dit profiel past naadloos bij de wens van AGOVV om maatschappelijk verantwoord te sporten.”

 

Leadax is internationaal bekend als producent van circulaire en duurzame bouwmaterialen. De circulaire dakbedekking is de meest recente toevoeging aan het Leadax-assortiment, waarmee het opteert alle daken wereldwijd te vergroenen en te verduurzamen. De duurzame en circulaire loodvervanger van het gelijknamige bedrijf is wereldwijd al in 15 landen beschikbaar.