Fotoalbum l Oefenduel Sparta Nijkerk – AFC Amsterdam 2-2

Zaterdag heeft Sparta Nijkerk 1 geoefend tegen AFC uit Amsterdam. De wedstrijd begon al om 11.00 uur vanwege de enorme hitte die ons ten deel zou vallen..Image may contain: 2 people, people playing sports and outdoor

Speelzieks elftal begonnen in ieder geval beter aan de wedstrijd dan dinsdagavond tegen DVS’33, toen stonden ze namelijk al na 5 minuten met 2-0 achter. Nu hadden de Spartanen de voorsprong al te pakken na 5 minuten, and that’s different cookie or a different biscuit om het even op z’n van Gaal’s te zeggen! Een weergaloze actie van Maurice de Ruiter zorgde ervoor dat Jesse van Nieuwkerk in een positie kwam de score te openen en met een lepe bal wist Jesse de Amsterdamse keeper Patrick Zonneveld te passeren. Kijk! Zo begin je aan een potje voetbal 1-0.  LEES MEER

Image may contain: 2 people, people playing sports, outdoor and text

Fotograaf: Bart Versteegen

KLIK HIER voor het Album