PB l Jan Schimmel nieuwe keeperstrainer bij rvv Rhelico

Vanaf september worden alle keepers bij regionale voetbalvereniging Rhelico getraind door de ervaren doelman en trainer Jan Schimmel.

Elke woensdag vanaf het nieuwe seizoen verzorgt hij de trainingen voor zowel de jeugd als de senioren. De 28-jarige ervaren doelman woont sinds kort in West Betuwe en heeft zelf een mooie staat van dienst in het topklasse voetbal bij onder meer TEC en FC Lienden. Schimmel volgt als keeperstrainer bij rvv Rhelico Lambert Jager op.

Rvv Rhelico investeert de laatste tijd flink in de kwaliteit van trainers en teams, onder meer door het actief trainen van de jeugdtrainers via KNVB cursussen en het aantrekken van zowel ervaren als aanstormende talenten. Ook neemt Rhelico het komende seizoen deel aan de nieuwe O23 KNVB competitie om zo de talentvolle spelers de kans te bieden optimaal door te groeien naar het eerste. Meerdere 023 spelers verruilden hun club dan ook voor rvv Rhelico om komend seizoen in dit nieuwe topteam uit te komen.

“We  zijn een regionale club die actief investeert om kwalitatief goed voetbal voor iedereen toegankelijk te maken. Daar hoort ook de komst van Schimmel bij” aldus bestuurslid Jeffrey van Oostrum. Een ander voorbeeld is dat de club ook voor de jeugd (ook niet-leden) eind augustus het evenement Trainen als een Prof organiseert onder leiding van de Utrechtse toptrainer Gert Kruys (UEFA pro-licentie). Hiervoor zijn nog enkele plekken beschikbaar.

PERSBERICHTEN STUUR JE ONLINE VIA DEZE PAGINA