Programma’s topamateurvoetbal seizoen 2020/’21 “Kraker DVS’33-VVOG op 10/10/20”

Na de indelingen zijn nu ook de competitieprogramma’s van de top van het amateurvoetbal voor het seizoen 2020/’21 bekend. Zowel de Tweede en Derde divisie als de Hoofdklasse starten in het weekend van 5 en 6 september met de eerste speelronde.

Tweede divisie

De kampioen van het seizoen 2018/’19, AFC, start het seizoen 2020/’21 met een uitwedstrijd tegen Noordwijk. De laatste koploper van het seizoen 2019/’20, Katwijk, trapt af met een uitduel bij Excelsior Maassluis. De twee beloftenteams, Jong FC Volendam en Jong Sparta Rotterdam, ontmoeten elkaar in de eerste speelronde in het vissersdorp.

Het seizoen 2020/’21 in de Tweede divisie begint met exact dezelfde teams als het seizoen 2019/’20. Vanwege het voortijdig afbreken van de (amateur)competities in verband met het coronavirus, werd de competitie niet uitgespeeld en vond geen degradatie plaats. Omdat geen club vrijwillige degradatie aanvroeg, blijven dezelfde clubs actief in de Tweede divisie, inclusief twee beloftenteams.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA VAN 3E DIVISIE EN HOOFDKLASSE