PB l AVW’66 VR1 versterkt zich met drie nieuwe speelsters

Avw’66 vrouwen1  uitkomende in de 3de klasse  Zaterdag heeft zich versterkt met 3 nieuwe speelster foto 1 Ceccillia Diesfeld met hoofdtrainster Fieke Terwisscha Visschers. Ceccillua 24 jaar komt over van sc.Rheden.

Foto 2 Saloua Ouchene 20 jaar, was transfer vrij door een blessure, en heeft vanmiddag  28-08-20 haar handtekening gezet.
Helaas nog geen foto van aanwinst nr 3 Lynn Geenacker, een oude bekende, heeft eerder bij de MO19 van Avw’66 hoofdklasse gevoetbald,  is daarna bij Sc.Westervoort Vr1 terecht gekomen, gestopt na 1 seizoen, maar nu begon het toch weer te kriebelen. Naast een moordend schot in haar benen te hebben, kan ze ook een aardig potje keepen.

Foto 2 Saloua Ouchen

Avw’66  is uiteraard blij met de komst van deze 3 ervaren speelsters, en heeft met haar selectie van 19 speelsters veel vertrouwen in het aankomende seizoen.