PB l Hoofdsponsoren blijven “nieuwe “FC Lienden steunen komend seizoen

In het afgelopen seizoen dreigde voor FC Lienden een nieuw doemscenario te ontstaan. Na het bekend worden van het stoppen van de Zondag 1 in de 3e divisie, stond ook de Zaterdag 1 op omvallen. Na de leegloop van de selectie aan het begin van het seizoen, kon er in februari geen volledig elftal meer samengesteld worden en dreigde er een terugtrekking uit de competitie.

Terugtrekking tijdens het seizoen zou ook betekenen, dat volgens de regels van de KNVB, er geen Zaterdag 1 meer aan de huidige competitie zou mogen deelnemen. Het stopzetten door de KNVB van de competitie in maart kwam dan ook als geroepen. Het probleem van een nauwelijks volwaardige selectie bleef echter bestaan. De bestuursleden Grimbert van Blijderveen en Dick van Ingen onderkenden het probleem van het alsnog stoppen van de Zaterdag 1 door te weinig spelers.

Er werd een plan van aanpak opgesteld. Spelers met een verleden als speler van FC Lienden werden benaderd en reageerden enthousiast. Het balletje ging rollen en steeds meer spelers meldden zich aan, met als resultaat een volwaardige selectie voor komend seizoen.

Ook de Zondag 1 sponsoren van het afgelopen seizoen werden benaderd en reageerden positief. De “Vrienden van Lienden” werd opgericht als nieuwe sponsorgroep. Wat er nog ontbrak was een nieuwe hoofdsponsor. Hiervoor werden Adrie Timmer en Nico Wagenvoort benaderd. Beiden met een lange en zeer belangrijke historie als hoofdsponsoren bij de FC Lienden Zondag 1. Zowel Adrie als Nico reageerden positief op de plannen en bleken bereid met “Winkelcentrum Timmer Lienden” en “Loonvisie” salaris- en personeelsadministratie als hoofdsponsor te willen toetreden.

Het dreigende doemscenario van enkele maanden terug is omgedraaid en we kunnen weer met veel vertrouwen het komende seizoen tegemoet zien.