Aanvaller Benjamin Roemeon blijft DVS’33 trouw

De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat Benjamin Roemeon nog voor aanvang van het seizoen zijn contract heeft verlengd tot en met medio 2024. De afgelopen week 27 jaar geworden publiekslieveling had nog een contract voor komend seizoen, maar daar zijn nu dus nog minimaal drie seizoenen aan toegevoegd.

BRON: DVS 33

De behendige aanvaller staat sinds 2016 onder contract bij DVS’33 Ermelo nadat hij van tweedeklasser Babberich overkwam. In de afgelopen vier seizoenen wist Roemeon 39 keer het net te vinden in 119 officiële duels waarmee hij ook op dat vlak een zeer waardevolle speler is voor de geelzwarten.

Reactie Benjamin Roemeon:
“Ik voel me heel erg gewaardeerd met deze bijzondere verlenging van drie seizoenen. Ik zit hier op mijn plek en voel me erg thuis bij DVS. De verlenging is mede voor zo’n lange periode omdat we de gemeenschappelijke doelstelling, promoveren naar de tweede divisie, nog niet hebben gehaald, en daar wil ik alles aan doen met de staf en spelersgroep. We hebben een redelijk jonge groep voor komend seizoen, maar zeer talentvol en met veel kwaliteit, dus die ambitie is er zeker in de komende jaren. Na een lange periode zonder voetbal is het heerlijk om weer samen op het veld te staan en met de bal bezig te zijn, we hebben veel plezier met elkaar.”

“We zijn al in een vroeg stadium met Benjamin in gesprek gegaan om te kijken of onze toekomstplannen met elkaar overeen kwamen. Dat was het geval en dus is er gekozen voor een langlopend contract tot medio 2024. Wij zijn erg blij dat Benjamin zich voor langere tijd aan ons verbonden heeft, want zijn verrassende acties en strijdlust zijn van grote waarde voor een elftal. Daarnaast is het een hele prettige persoonlijkheid in de groep. Wij hebben veel vertrouwen in de gezamenlijke toekomst en feliciteren Benjamin met zijn nieuwe contract!”