PB l Albatross promoveert jeugdtrainer Bart Versteegen als coach JO-19

Afgelopen maand hebben Albatross en Bart Versteegen een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. De trainer die in de afgelopen jaargang eindverantwoordelijke was voor de JO17-1, zal komende jaren de leiding hebben over de JO19-1.

Zowel Albatross als Bart hebben uitgesproken de wens te hebben om een langdurige verbintenis met elkaar aan te gaan, omdat beide partijen een basis willen bouwen voor de toekomst en hiermee een signaal willen afgeven met de ambities van de club én de trainer, is er gekozen voor een meerjarenplan.

Zoals te zien is er reeds getekend en hierbij zijn beide partijen voor liefs 5 jaar aan elkaar verbonden.

Een reactie van Bart;
“Ik ben erg blij dat we het snel eens waren over dit unieke contract, maar vooral met het vertrouwen van de club. 5 jaar is niet niks en tevens uniek voor een jeugdtrainer, maar het geeft in mijn ogen aan hoeveel vertrouwen en ambitie er is binnen deze mooie vereniging. Ik ben de club daar heel dankbaar voor!”

“Afgelopen seizoen was het erg wennen in het begin, ik was nieuw binnen de vereniging en de starts was stroef, maar we waren rond de winterstop echt heel erg goed bezig en ik was van een prachtige 2e seizoenshelft overtuigd.…tot het Coronavirus opdook.”

“Nu zijn we inmiddels al enige weken aan het trainen met de nieuwe JO19-1 groep en ik ben erg positief, we werken hard en ik zie dat er al stappen gemaakt worden. We gaan er een mooi tijd van maken!”

Een reactie vanuit het jeugdbestuur van Albatross;
“We zijn blij dat we Bart hebben kunnen behouden en voor lange termijn aan ons hebben kunnen binden.”

“Er was interesse van buitenaf maar we hebben veel plannen en we zijn blij dat Bart daar in geloofd.”

“We wensen hem veel succes komend seizoen met de JO19-1, maar zijn er van overtuigd dat ze het goed gaan doen!”

Persbericht stuur je via deze pagina