OPROEP l Rvv Rhelico organiseert voor junioren ‘Trainen als een Prof’ deze zomer

Tweedaags voetbalkamp voor iedereen tussen 7 en 15 jaar.  Nu veel mensen de zomer thuis of in eigen land doorbrengen, organiseert regionale voetbalvereniging Rhelico in Rumpt in de laatste week van augustus twee sportieve voetbaldagen voor zowel leden als niet-leden. Op 25 en 26 augustus zijn jongens en meisjes tussen 7 en 15 jaar welkom om gezellig te komen voetballen onder leiding van oud profvoetballer en professioneel voetbaltrainer Gert Kruys en zijn team.

Beide dagen staan in het teken van sportief plezier: de energie van Gert Kruys is aanstekelijk en super positief. Of kinderen ervaring hebben met voetbal is niet belangrijk – iedereen is welkom. Tussen de middag verzorgt de club een gezonde lunch, en de tweede dag eindigt met een gezellig ‘diner’, waar ook de ouders welkom zijn. Meer informatie of opgeven kan via trainenalseenprof@rvvrhelico.nl.

“Gelukkig trainen we inmiddels alweer volop, maar na al die tijd lockdown, wilden we iets extra’s organiseren voor de jeugd in de zomer,” aldus bestuurslid Bryan van Gelderen. “Dat gaat met dit programma zeker lukken!”

Oproep / oefenduel aanvragen doe je via deze pagina (donatie verplicht)