Prognose seizoen l Zondag vierdeklasser Loo hoopt op middenmoot

Mede vanwege het voortijdige einde van de competitie wist Loo zich in het debuutjaar in de vierde klasse te handhaven. De ervaren nieuwe trainer Jan van de Wouw kreeg wel een tegenvaller te verwerken, aanvoerder en topscorer Niels Mattijssen vertrekt naar de buren van DVV. Van de Wouw: ,,Niels is een hele goede voetballer en was erg belangrijk in de groep. Maar wij gunnen hem de stap naar DVV van harte. Niels scoorde bijna de helft van onze goals, dus nu zullen andere spelers moeten opstaan”. Vanuit Groessen komen de sterke middenvelder Stijn Goris en verdediger Bram Vermeulen naar Loo en aanvaller Lars Ruiterkamp maakt de overstap van DVV naar Sportpark Immerloo. Bovendien keert de technische middenvelder Swen Evers na een buitenlandse stage weer terug bij Loo. Van de Wouw: ,,Wij zijn er niet slechter op geworden, zeker in de breedte is er meer mogelijk. Ik verheug me op de trainingen waarin wij met onze jonge selectiegroep met veel beleving flinke progressie moeten maken. Handhaven in de vierde klasse is duidelijk de doelstelling, Loo gaat proberen in de middenmoot te eindigen”.

 

Door onze redactie©