Prognose seizoen l Wim Bleijenberg “SC Westervoort wil naar de derde klasse”

Bij SC Westervoort zijn er weinig mutaties in de selectie en is de komst van de nieuwe trainer Wim Bleijenberg na vier seizoenen Harold Dengerink de grootste verandering op Sportpark Naederhuyse. De Westervoortse vierdeklasser neemt na een sterk seizoen afscheid van verdediger Tim Hendriks (Duno) en de snelle aanvaller Joel Nibaële (DVC’26).  Bovendien stopt Stan Jansen in verband met drukke werkzaamheden met selectievoetbal. Met de komst van de voetballende verdediger Ugur Cakir van competitiegenoot SC Doesburg en de ervaren spits Martijn Derksen van buurman AVW’66 wordt de selectie kwalitatief op niveau gehouden.

Bleijenberg over zijn nieuwe club: ,,Westervoort heeft een uitstekend seizoen achter de rug, er hoeft dus niet heel veel veranderd te worden.

De spelersgroep is een mooie mix van ervaren spelers en talenten waarmee we voor de prijzen gaan spelen met Jonge Kracht, Groessen, Angeren en GSV’38 als grootste concurrenten. In juli hebben we twee kennismakingstrainingen, de echte voorbereiding begint in het tweede weekend van augustus”.

 

Door onze redactie©