Prognose seizoen l “Derdeklasser DVV wil meer dan alleen handhaven”

Zondag derdeklasser DVV ziet met verdediger Pepijn Lansbergen (AZSV) en middenvelder Niels Mattijssen (Loo) twee duidelijke versterkingen terugkeren naar Duiven. Aan de andere kant verliest de formatie van trainer Ron Olyslager met Pepijn de Kler (Uni VV) en Marc Comans twee basisspelers en nog een aantal gewaardeerde selectiespelers: Rick Goorman en Youri van Vulpen gaan naar Groessen en Jesse Dercks, Boyd Hengeveld en Luuk te Winkel gaan net als Comans lager binnen DVV spelen.

De selectie van DVV wordt in ieder geval aangevuld met de talentvolle jeugdspelers Justin Kemic en Lucas Marogna, die afgelopen seizoen al hun debuut maakten. Verder had DVV graag een vaste tweede doelman aan de selectie toegevoegd, maar ondanks veel moeite en gesprekken is dit niet gelukt. Talentvolle sterkhouders als Jordi de Kramer, Jordi Lammertink en Youri Poorter blijven ondanks veel interesse daarentegen wel behouden voor DVV.

Olyslager is gematigd optimistisch: ,,We hebben veel vertrouwen in de nieuwe selectie, het is een leuke groep om mee te werken. We richten ons komend seizoen op iets meer dan alleen handhaven, al blijft de selectie in de breedte kwetsbaar. Het linkerrijtje is zeker niet onmogelijk”.

 

Door onze redactie©