Prognose seizoen l Groessen mikt weer op positie in de top vier

Vierdeklasser Groessen heeft na een uitstekend maar onrustig voetbalseizoen het grootste deel van de selectie kunnen behouden. Trainer Koen van Loon raakt vier selectiespelers kwijt: Bram Vermeulen vertrekt naar Loo, Tim Leenders en Lennard van Zuylen gaan in een lager (zaterdag)team bij Groessen voetballen en Bas Bremer stopt. Na een teleurstellend seizoen bij DVV keert aanvallende middenvelder Rick Goorman terug bij Groessen en ook vleugelaanvaller Robin van Ussen komt na een periode bij De Graafschap, DCS en SML terug op Sportpark Heggeakkers.

De talentvolle jeugdspelers Devin Milder en Dinand Nijland kloppen bovendien aan de deur bij Van Loon. De trainer die aan zijn derde seizoen bij Groessen gaat beginnen is optimistisch over het nieuwe seizoen: ,,Wij zijn tevreden over de selectie van komend voetbaljaar, waarschijnlijk zullen wij wat stabieler zijn.

Hoewel Angeren zich spectaculair versterkt heeft en ook Jonge Kracht en Westervoort sterk zijn en wij de indeling van de competitie nog niet kennen, wil Groessen in ieder geval bij de eerste vier eindigen en de nacompetitie halen”.

 

Door onze redactie©