FOTOALBUM l WNC start oefenreeks met forse nederlaag tegen 2e divisionist

Tiel – Eerste oefenduel van eerste klasser WNC was een teleurstelling afgelopen zaterdag. Hoewel tegenstander TEC een 2e divisionist is, ontstond er een groot verschil op het scorebord. Eindstand 8-1.

Voor TEC was dit alweer de 2e oefenduel in één week. Zoals eerder werd aangekondigd dat er 250 supporters bij mochten zijn, waren “niet geteld” rond 250 fans aanwezig die “honger” hadden naar een potje voetbal na de coronastop. Hoewel het kabinet/RIVM  geen maximum stelt aan bezoekers en aan de organisatie overlaat, is het aantal dat TEC aankan gering. Op de tribune en langs de velden kunnen makkelijk 500 bezoekers kwijt, als je vanuit gaat dat ook velen als gezin of koppel komen.

“Helaas waren er dat het maximale aantal van 250 en hebben we zeker 40 supporters merendeel uit Waardenburg huiswaarts moeten sturen. Komt een beetje vervelend over zo.
Want die supporters waren niet blij net zoals we woensdag ook best veel mensen hebben moeten teleurstellen.”, aldus woordvoerder van TEC.

Met een ruststand van 5-0 voor TEC was de wedsrijd al na 45 minuten gespeeld. Voor WNC was het voornamelijk na rust doel droog houden en schade beperken. Er werd ook beter gevoetbald waardoor uitgerekend ex TEC speler Mattijs van Gessel de eretreffer wist te scoren. Hierop reageerde TEC met nog twee duel waardoor eindstand van 8-1 op scorebord verschijnt. TEC neemt een korte vakantie en WNC zal verder moeten voorbereiden om deze zure nederlaag te doen goedmaken voor de supporters.

Doelpuntenmakers TEC

⚽ Rick Mulder
⚽ Junior Ebobo
⚽ Junior Ebobo
⚽ Mo Bendadi
⚽ Soufiane Laghmouchi
⚽ Soufiane Laghmouchi
⚽ Samed Oztoprak
⚽ Kevin Schmidt

Door onze verslaggever©

KLIK HIER VOOR HET ALBUM