Gerenoveerd Duno start maandag voorbereiding nieuwe seizoen

Maandagavond start Hoofdklasser Duno de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Anoush Dastgir wordt op het terrein van WVV Wageningen eerst vier keer vrijblijvend getraind, waarna op 13 juli de officiële voorbereiding start. Voordat Duno op zaterdag 5 september de competitie hervat, speelt de ploeg uit Doorwerth zeven oefenwedstrijden: tegen DOVO en VVOG uit de Derde Divisie, tegen NSC Nijkerk en ASV De Dijk uit de Hoofdklasse en tegen de eersteklassers SDV Barneveld, NEC amateurs en Bennekom.

Duno kreeg deze week positief nieuws van de KNVB: de formatie uit Doorwerth mag voor het tweede achtereenvolgende seizoen uitkomen in de voorronde van de landelijke KNVB Beker. Op zaterdag 29 augustus staat de eerste bekerwedstrijd op het programma, de loting volgt in juli. Duno heeft de selectie voor komend seizoen flink gerenoveerd met Wilco de Hartog (GVVV), Jur Driessen (NEC), Emre Gurcuoglu (TEC) en Cedric Badjeck (DFS) als bekendste nieuwkomers.

Selectie Duno:
Doel: Patrick ter Mate, Sam van der Veer, Ruben te Witt.
Achter: Michel Bakanga (Be Quick), Kerem Cifci (DFS), Jur Driessen (NEC), Kenny Elders, Wilco den Hartog (GVVV), Lars Hekkers, Tim Hendriks (Westervoort) en Jochem Jansen.
Midden: Bart van Brakel, Christian van Grieken (EL Palmar CF, Spanje), Emre Gurcuoglu (TEC), Koen Huntelaar, Jordy Kruissink (CHRC) en Giovanni Scharrenberg.
Voor: Cedric Badjeck (DFS), Andreas Dusink, Zefanho Kiriwenno (DFS), Zohair Labyad (Nieuw Utrecht), Roy Talsma en Alper Yaldiz (DFS).

 

Door onze redactie©