AWC krijgt ticket voor landelijke KNVB beker in seizoen 2020/21!

Volgend seizoen mag AWC zich opmaken voor de TOTO KNVB beker. Let wel: niet de districtsbeker, maar de beker ‘voor de grote jongens’. Dit heeft de KNVB besloten door de goede prestaties van AWC in de districtsbeker van vorig seizoen. Hierbij had AWC zich namelijk geplaatst bij de laatste negen. De bond heeft hierbij de beste vijf teams een ticket voor de TOTO KNVB beker van volgend seizoen gegeven. Dit zijn DOS Kampen, Schepenezel, DUNO Doorwerth, DTS Ede en AWC!

 

Eind juli gaat de KNVB loten voor de eerste kwalificatieronde van het bekertoernooi. Deze wedstrijden worden op zaterdag 29 en zondag 30 augustus gespeeld. Aan deze ronde doen nog geen profclubs mee, die stromen pas twee rondes later in.

 

Adverteren op LED-boarding tijdens beker?

Tijdens de wedstrijden om de TOTO KNVB beker kun jij met je bedrijf adverteren op onze LED-boarding. Interesse? Stuur dan een mailtje naar sponsoring@svawc.nl!