Spelerscarrousel l Ervaren Jerald Reina wordt aanvalsleider bij Apeldoornse Boys

APELDOORN – Jerald Reina (29) keert weer terug op de velden. Hij verruilt na een sabbatical tweedeklasser WSV voor vierdeklasser Apeldoornse Boys waarin hij veel oude bekenden treft.

 
De behendige aanvaller heeft het plezier in het spelletje weer gevonden en wil de supporters van de club uit Apeldoorn Zuid weer laten genieten. Hij speelde voor NSC Nijkerk en SDC Putten in de Hoofdklasse en heeft in de jeugd van de WSV zijn opleiding genoten. “Jerald brengt een schat aan ervaring met zich mee de kleedkamer in. Ik ben heel blij om hem hier te hebben”, aldus trainer Stephan Quack van Apeldoornse Boys.
“Hij heeft op hoog niveau gespeeld en is een geboren buitenspeler, waardoor we een sterke optie erbij hebben op de flanken”, voegt Quack daaraan toe.
In Apeldoorn Zuid rezen het aantal overschrijvingen de pan uit. Met bijvoorbeeld de komst van onder meer Rachid Boughalab en Burak Tekay kreeg de ploeg er de gewenste kwaliteit bij.
Quack blaast echter niet te hoog van de toren. “Je zult mij echt niet horen zeggen dat wij wel even het kampioenschap pakken of voor een periode mee gaan doen.” Groen Wit’62 en SV Twello streden afgelopen seizoen mee bovenin en hebben de selecties intact gehouden met de nodige versterkingen. “Ik verwacht dan ook dat zij de kandidaten voor de titel zijn in 4F.”