Spelerscarrousel l Pepijn Lansbergen keert terug naar DVV, SML versterkt met Kevin Katendi

Derdeklasser DVV heeft zich voor komend seizoen versterkt met Pepijn Lansbergen. De 21-jarige centrale verdediger kwam dit seizoen uit voor zaterdag hoofdklasser AZSV. Lansbergen speelde in de jeugd van DVV en debuteerde op 16-jarige leeftijd al in de hoofdmacht van de Duivenaren waarna hij vertrok naar de A-junioren van NEC. Na een seizoen in Nijmegen maakte de verdediger de overstap naar De Bataven, na drie seizoenen bij De Bataven verwisselde Lansbergen vorige zomer Gendt voor Aalten. Lansbergen is na Niels Mattijssen (Loo) de tweede voormalige jeugdspeler van DVV die in de eerste selectie van trainer Ron Olyslager terugkeert.

SML heeft met Kevin Katendi alweer de zevende versterking voor het nieuwe seizoen gevonden. De centrale middenvelder speelde dit seizoen in Duitsland bij TuS Fichte Lichtfort. De 23-jarige middenvelder kwam in het verleden onder meer uit voor ESA, AFC Arnhem, RKHVV en Achilles’29. Eerder wist SML al te verrassen met de komst van de Fatih en Abdullah Sprenkel van Jonge Kracht en centrale verdediger Abdelilah El Malki van BVC’12. Ook Hugo van Essen, Omar Nazary en Emre Akdemir sluiten weer aan bij de Arnhemse derdeklasser van trainer John van Dijk.

Door onze redactie©