Spelerscarrousel l Nieuwe spelers voor Otterlo, SKV en FC Jeugd

Derdeklasser SV Otterlo heeft zich voor komend seizoen versterkt met Evert Bouw. De sterke middenvelder die ook als verdediger kan spelen, stopte halverwege het seizoen bij tweedeklasser Lunteren. De 25-jarige Bouw speelde in het verleden bij SDS’55 en SDVB en maakte in 2016 de overstap naar Lunteren. Bij Otterlo werd eerder al bekend dat de talentvolle aanvaller Kaj Schuppers van Bennekom wordt overgenomen. Otterlo eindigde afgelopen seizoen in de subtop van de 3e klasse B. 

In dezelfde competitie eindigde SKV ietwat teleurstellend in de middenmoot. De Wageningse club krijgt voor komend  seizoen een behoorlijke kwaliteitsinjectie. Nadat al eerder overeenstemming was bereikt met de ervaren aanvaller Ruben Rip (WAVV) maakt nu ook aanvallende middenvelder Lennart van de Peppel de overstap naar de Zoom. Van de Peppel speelde in het verleden onder meer bij Bennekom, Alverna en de amateurs van NEC en maakt nu ook de overstap van WAVV naar SKV. Bij SKV kan de nieuwe trainer Jan Gaasbeek ook weer beschikken over Jelle van Kerkhof.

Kersverse tweedeklasser FC Jeugd heeft overeenstemming bereikt met Tolunay Durmus. De vleugelaanvaller maakte de afgelopen seizoenen een mooie ontwikkeling door bij Bennekom en veroverde een selectieplaats in het eerste elftal. De snelle buitenspeler komt nu terug naar Ede waar hij in de jeugd ook al op voetbalde.

 

Door onze redactie©