Spelerscarrousel l Nieuwe spelers voor Duno, AVW’66 en VVO

Met het aantrekken van Emre Gürcüoglu heeft Duno de selectie voor volgend seizoen compleet.

Met het aantrekken van Emre Gürcüoglu heeft Duno de selectie voor volgend seizoen compleet. De 21-jarige middenvelder speelde de afgelopen twee jaar bij TEC en kwam dit seizoen tot 11 wedstrijden in de Tweede Divisie. De multifunctionele Gürcüoglu speelde in het verleden onder meer bij RKTVC, FC Dordrecht en Selcukpor in Turkije. De inwoner van Tiel kan op alle posities op het middenveld en als centrale verdediger spelen. De Doorwerthse hoofdklasser wist eerder onder meer Wilco den Hartog (GVVV), Cedric Badjeck (DFS) en Jur Driessen (NEC) vast te leggen.

AVW’66 heeft met aanvallers Ahmed Bagici en Diyar Pala alweer de vijfde en zesde nieuwe speler voor het komende seizoen vastgelegd. Bagici speelde in het verleden bij Eldenia en maakt de overstap van Arnhemse Boys naar Westervoort. Pala is een snelle en doelgerichte 22-jarige aanvaller die van ESA komt. AVW’66 wist eerder al te verrassen met de komst van Jordy Geilen (RKHVV), Mohamed Ettajiri (ESA), Jefta Koudijs (RKHVV) en Rainey Faneyt uit Friesland. Bij de Westervoortse tweedeklasser vertrekken Noah Rensen (EDS) en Martijn Derksen (SC Westervoort).

Mo Edan speelt na de zomer in het geel-zwart van VVO. Bij de Velpse derdeklasser gaat de voormalige speler/trainer van Arnhemia zich weer volledig op het voetbal richten. Edan stapte in maart op als trainer bij de Arnhemse vierdeklasser omdat hij zich onder meer ergerde aan de lage trainingsopkomst. Een flirt om bij MASV te starten met een eerste zaterdagteam liep op niets uit, waarna de begenadigde middenvelder komend seizoen bij VVO in de derde klasse gaat voetballen.

Door onze redactie©