PB l Halil Kemence toegevoegd aan staf futsalclub ATIK

De technische staf voor het nieuwe seizoen is bekend. Naast de huidige coach Muammer Ertan wordt Halil Kemence de 2e coach van ATIK 1. Halil is een jonge ambitieuze trainer en een kweek uit eigen vijver.

zaal

In zijn jeugd jaren heeft Halil diverse rollen vervuld bij de vereniging. Met de komst van Halil zijn wij zeer content aldus de voorzitter Ercan Bocu; ‘wij hebben een frisse en een communicatief sterke persoonlijkheid binnen gehaald’ Halil is in het verleden actief geweest als veldvoetbal trainer bij de dames van Victoria Boys en bij ZVV.

Hij neemt de nodige ervaring met zich mee wat een mooie aanvulling kan zijn in de technische staf. Om de staf compleet te maken zijn wij nog op zoek naar een teammanager die randzaken kan regelen rondom de selectie van 12 spelers.

Je kunt je interesse kenbaar maken d.m.v. een e-mail te sturen naar; info@atik-apeldoorn.nl

Foto 1 is Muammer Ertan

Foto 2 is Halil Kemence