Zaterdagvoetbal l VV Scherpenzeel, OVC’85 en ONA’53 promoveren toch

Vandaag heeft de KNVB telefonisch een aantal Gelderse verenigingen op de hoogte gebracht dat het eerste elftal alsnog gepromoveerd is. Vanwege de uitbreiding van de Derde Divisie van 16 naar 18 clubs, het verdwijnen van de beloftenteams in de Derde Divisie, vrijwillige degradaties en teams die zich terugtrekken, was er ruimte ontstaan om enkele koplopers alsnog met een promotie te belonen. Het Gelderse Voetbal feliciteert deze promovendi met de verdiende beloning!

VV Scherpenzeel: de koploper van de westelijke 1e klasse A promoveert naar de Hoofdklasse! VV Scherpenzeel maakt nu binnen drie jaar de stap van de tweede klasse naar de Hoofdklasse.

OVC’85: als lijstaanvoerder van 3A promoveren de Oosterbekers naar de tweede klasse, de tweede promotie binnen drie jaar voor de ploeg van de vertrekkende trainer Marco Bosch.

ONA’53: in het eerste seizoen na de overstap van zondag naar zaterdag promoveert de Wageningse club direct naar de derde klasse als trotse koploper van de 4B met slechts twee verliespunten na zestien duels.

 

Door onze redactie©