Spelerscarrousel l Mooie versterkingen voor Veluwezoom en AVW’66

De snelle aanvaller Joey van Beukering maakt komende zomer verrassend de overstap van hoofdklasser Silvolde naar Veluwezoom. Bij de club in Velp gaat de 18-jarige Van Beukering onder leiding van zijn oom en oud-prof Jhon van Beukering trainen.

Jordy Geilen

Waarschijnlijk zal Veluwezoom dankzij een papieren promotie komend jaar in de vierde klasse uitkomen. De talentvolle Joey van Beukering speelde in de jeugd van Rheden en De Graafschap en brak dit seizoen op hoofdklasseniveau door bij Silvolde. Vanwege de coronacrisis liep de vleugelspeler een stage bij onder meer Vitesse en Go Ahead Eagles mis en leek hij Silvolde trouw te blijven. Door veranderende privéomstandigheden zal de talentvolle voorhoedespeler komend seizoen zijn kwaliteiten nu op vierde klasse niveau moeten tonen.

AVW’66 heeft zich wederom met een speler van zondag eersteklasser RKHVV versterkt. Uit Huissen vertrekt linksback Jordy Geilen naar de Westervoortse zaterdag tweedeklasser. Eerder werd al bekend dat ook Jefta Koudijs komende zomer de overstap van RKHVV naar AVW’66 maakt en dat de formatie uit Westervoort komend seizoen ook gebruik kan maken van Rainey Faneyt en Mohamed Ettajiri (ESA). Geilen is een 26-jarige linkspoot die in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard en Roda JC uitkwam en op hoog amateurniveau voetbalde bij EHC. Vanwege een studie in Arnhem maakte Geilen in 2013 de overstap naar RKHVV. Hier kwam hij ook in contact kwam met Delano Verwey, de huidige trainer van AVW’66.

 

Door onze redactie©