Rvv Rhelico start met nieuwe O23-competitie

De KNVB begint met ingang van volgend seizoen met een nieuwe competitie voor spelers onder de 23 jaar. Rhelico O23 gaat hieraan op een hoog niveau deelnemen (minimaal 1e klas). De wedstrijden worden op zaterdagmiddag gespeeld. Veel grote voetbalverenigingen hebben zich ingeschreven, het belooft dus een interessante competitie te worden. Alle voetballers in deze leeftijdscategorie uit de regio zijn zeer welkom om bij Rvv Rhelico deze uitdaging aan te gaan!

 

Regionale voetbalvereniging Rhelico in Rumpt club heeft een groep sterke talenten die vanwege hun leeftijd op het punt staan naar de senioren over te stappen. Door een O23 team kunnen deze spelers zich verder op hoog niveau ontwikkelen in een uitdagende competitie met leeftijdsgenoten. Meer spelers gaan naar verwachting hierdoor op termijn de stap naar het 1e elftal maken. Trainers met interesse om onder coördinatie van hoofdtrainer Adrie van Steijn en samen met de huidige O19 trainer dit team te coachen kunnen zich melden.

KNVB en 023

De stap naar het 1e elftal blijkt voor veel spelers lastig te zijn. Het gevolg is dat spelers dan ook lager dan ze kunnen gaan spelen. Met de nieuwe competitie wil de KNVB de overgang verbeteren. Alle O23 teams gaan op zaterdagmiddag de wedstrijden spelen.

Rvv Rhelico

Rvv Rhelico staat breed bekend om de prettige open sfeer met leden uit de hele regio. Door de ideale ligging is de regionale club, met leden uit de wijde omgeving, erg goed bereikbaar! Daarbij heeft Rhelico een kunstgrasveld met duurzame kurk, wat geen gezondheidsrisico’s met zich mee brengt. Rhelico biedt voetbal voor jongens, meisjes, G jeugd, G senioren, dames, 45+ voetbal en walking football aan.