Oproep l SV TEC organiseert a.s. zaterdag voetbalinstuif jeugd (6-18 jaar)

Lekker voetballen in een leuk team met leeftijdsgenoten, vrienden en vriendinnen? Dat kan. Bij TEC. Lijkt voetballen je leuk en wil je ontdekken of voetballen echt iets voor je is, of weet je zeker dat je wil gaan voetballen en wil je kennismaken met onze club, kom dan aanstaande zaterdag naar sportpark De Lok. Zaterdagmiddag (23 mei 2020) is er van 13.30 tot en met 14.30 uur een voetbalinstuif bij TEC voor jeugd van 6 tot en met 12 jaar.

In verband met COVID-19 richtlijnen is aanmelden voor de voetbalinstuif nodig. Dit kan via info@svtec.nl onder vermelding van “Voetbalinstuif”. Of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.

13 tot 18 Jaar

Voetballen op hoog niveau of lekker een balletje trappen met vrienden/vriendinnen? Bij TEC kun je zowel recreatief als prestatief voetballen. Aanstaande zaterdag 23 mei organiseert TEC een voetbalinstuif voor jongeren van 13 tot 18 jaar die willen kennismaken met voetbalvereniging TEC.

Van 14.30 tot 15.30 ben je van harte welkom op sportpark De Lok. In verband met COVID-19 richtlijnen is aanmelden voor de voetbalinstuif nodig. Dit kan via info@svtec.nl onder vermelding van “Voetbalinstuif 12-18”. Of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.