Spelerscarrousel l Weer drie nieuwe spelers voor Achilles’29 (Thomas Holman en Niek van Dijk en Jesse van Gerwen)

Met de komst van de keepers Thomas Holman en Niek van Dijk en verdediger Jesse van Gerwen heeft Achilles’29 de selectie voor komend seizoen nagenoeg rond. De club uit Groesbeek bleef dankzij het vroegtijdige einde van de competitie in de Hoofdklasse en heeft onder aanvoering van de nieuwe trainer Ruud Kaiser de selectie flink gerenoveerd.

Van Woezik komt de 22-jarige doelman Nick van Dijk die samen met de al eerder vastgelegd Yorrit Kanters zal strijden om een plek onder de lat. Van Dijk keepte een aantal jaren in de jeugdopleiding van NEC waarna hij de overstap maakte naar Wijchen. Bij Woezik was Van Dijk dit seizoen achter doelman Arjan Ardts (vertrekt naar SV Venray) de tweede doelman. De pas 17-jarige Thomas Holman begint komend seizoen als derde doelman bij Achilles’29 en gaat in de onder 19 keepen. Holman keepte dit seizoen bij JVC Cuijk.

Jesse van Gerwen is een 21-jarige rechtsback, die op meerdere posities achterin en op het middenveld kan spelen. Van Gerwen speelde in de jeugd onder meer bij TOP Oss, VVV en Helmond Sport, maar wist nooit door te breken in het betaald voetbal. Na zijn periode bij Helmond Sport keerde Van Gerwen terug naar Prinses Irene in Nistelrode. Dit werd geen succes, waarna Van Gerwen tijdelijk met voetbal stopte.

Door onze redactie©