Elsweide gaat komend seizoen in zee met jonge trainer Erdinc Kadioglu

Promotie naar de 4e klasse was in zicht voor Elsweide onder leiding van  Raşid Güneş. Helaas heeft het virus dat feestje onderbroken. Mede dankzij Rasid hebben Elsweide als vereniging een hele goede reputatie opgebouwd. Maar na vijf seizoenen was het tijd voor een opfrissing in voor de verenging. Bestuur stelt jonge gedreven Erdinc aan als nieuwe hoofdtrainer voor komende seizoen.

Erdinc Kadioglu is een doelgerichte, ambitieus en een gedreven persoon. Ondanks zijn jonge leeftijd (29) heeft hij toch de nodige ervaring om een 1e elftal te kunnen leiden. Hij is bij AFC Arnhem assistent van Van Beukering geweest, daarnaast heeft hij enkele seizoenen bij het 1e van Ede / Victoria gezeten. Ook heeft hij de jeugd bij Vitesse, NEC en ESA getraind. Erdinc zit helemaal vol met voetbalkennis die hij graag wilt overbrengen aan de jongens. Erdinc welkom bij de familie.
Erdinc zal geassisteerd worden door onze ex-voetballer/captain van het 1e elftal Harun Köprülü.

Harun heeft aangegeven dat hij ambities heeft om een trainer cursus te volgen. Wij steunen hem hierin volledig. Of Harun daarnaast nog gaat voetballen? Dat gaan we met zijn allen meemaken.Het aankomende seizoen creëren we een selectie elftal. Het 2e elftal komt onder leiding van trainer Ayhan Salman. Ayhan is een echte vereniging man. Jaren heeft hij zelf in het 1e gevoetbald en na zijn voetbalcarrière is hij de afgelopen jaren actief als assistent trainer van het 1e geweest.