Bastiaan Veldhuizen maakt bij OVC’85 zijn debuut als hoofdcoach

Ruim vijf maanden nadat Marco Bosch besloot te stoppen als trainer van OVC’85 heeft de Oosterbeekse zaterdagclub een nieuwe trainer aangesteld. Bastiaan Veldhuizen heeft volgend seizoen de leiding over de eerste selectie, waarvan het nog onduidelijk is of het in de tweede of in de derde klasse zal spelen. De 35-jarige Veldhuizen was dit seizoen trainer van het tweede elftal van SDV Barneveld en was al eerder trainer en jeugdcoördinator van VV Renswoude.

OVC’85 leek vorige week tot een akkoord te komen met Chika Okere, maar uiteindelijk ketste de overgang van de trainer van CHRC naar Oosterbeek af en kwam de Oosterbeekse fusieclub uit bij Bastiaan Veldhuizen die wel in het bezit is van trainersdiploma TC2. Bij OVC’85 vertrekken naast trainer Bosch (ESA) in ieder geval Arjan Intezar (CHRC), Luit Ernst (Babberich), Jesper Brehler (zaalvoetbal) en Khaiber Intezar (OVC’85).

 

Door onze redactie©