Spelerscarrousel l Aanvaller Rachid Boughalab nieuwste aanwinst van Apeldoornse Boys

APELDOORN – Rachid Boughalab is volgend seizoen speler van Apeldoornse Boys. De 28-jarige linksbuiten, die ook op de tienpositie uit de voeten kan, heeft vandaag aan de ambitieuze vereniging zijn jawoord gegeven.

Boughalab kwam het afgelopen seizoen uit voor eersteklasser CSV Apeldoorn. Daarvoor combineerde hij het spelen in de zaal met veldvoetbal. Bij WSV, AGOVV, de jeugdacademie van Vitesse en FC Zutphen verdiende de behendige dribbelaar zijn sporen op het veld.
Volgend seizoen is de balvirtuoos ook waarschijnlijk weer actief in de zaal voor Futsal Apeldoorn en dat zou dan zijn tiende seizoen in de Eredivisie zijn.
Boughalab heeft naar eigen zeggen al langere tijd contact met nieuwe trainer Stephan Quack. De Apeldoornse oefenmeester trok de stoute schoenen aan, na de berichtgeving dat Boughalab ging stoppen bij CSV Apeldoorn. “De klik was er gelijk. Veel gesproken over de speelstijl, de club en de ambities. Ik wil voor het team beslissend en een meerwaarde zijn.”