Spelerscarrousel l Nieuwe spelers voor SDC Putten, Blauw Geel’55 en Redichem

Arnhem – Rafael Boer zal komend seizoen bij hoofdklasser SDC Putten voetballen. De 24-jarige middenvelder met een verleden in de jeugd van NEC en Almere City kende bij Sparta Nijkerk en TEC het nodige blessureleed, maar was afgelopen seizoen bij Duno eindelijk weer volledig fit. De inwoner van Bennekom hoopt op Sportpark Putter Eng als defensieve middenvelder een basisplaats in de formatie van trainer Cesco Agterberg te veroveren. SDC Putten eindigde dit seizoen op de twaalfde positie in de Hoofdklasse B.

Blauw Geel’55 verwelkomt komend seizoen drie nieuwe spelers: Donovan Rijlaarsdam, Floriano Raho en Fabian van Beek. Rijlaarsdam keert na omzwervingen bij DOVO, SDS’55 en SKV terug bij de Edese club waarvan het nog onduidelijk is of het komend seizoen in de tweede of derde klasse zal spelen. De talentvolle en pas 20-Jarige Van Beek komt over van VRC en speelde in het verleden bij Lunteren en Fortissimo. Ook Raho maakt de overstap van VRC naar Blauw Geel’55, de 28-jarige centrale verdediger speelde ook bij DOVO en Advendo’57.

Fabian Mösle keert na twee seizoenen bij eersteklasser Bennekom weer terug bij Redichem. De 28-jarige aanvallende middenvelder speelde onder meer bij RVW en DOVO waarna hij bij Redichem furore maakte en een overgang naar Bennekom afdwong. Na een succesvol eerste seizoen op Sportpark Eikelhof volgde mede vanwege blessureleed een minder tweede jaar. Mösle wordt bij de Renkumse derdeklasser herenigd met trainer Maarten Kerkhof.

Door onze redactie©