Groesbeek eert overleden Rood Wit trainer Joop van den Ing

Zaterdag 2 mei 2020, kregen we het trieste bericht dat Rood Wit trainer, Joop van den Ing, is overleden. Hij was samen met zijn partner, Djordi in het bos met de mountainbike actief toen zijn hart stopte. Reanimatie mocht helaas niet meer baten.

Joop was een zeer actief en betrokken voetbalman. Hij heeft bij meerdere verenigingen veel betekend en was werkzaam bij het Groesbeekse bedrijf Kegro. Zijn inbreng was er altijd en de selectie was ook erg betrokken bij hem. Hij was geliefd bij de spelers en zij gingen ook voor hem door het vuur. De periodetitel van Rood Wit was al binnen. Het vervolg mag hij dus niet meer meemaken. Joop was bezig met zijn vierde seizoen en zou ook komend seizoen weer voor de groep komen te staan.

Namens HGVoetbal wensen we aan “familie” Rood Wit veel sterkte met het verlies.