Spelerscarrousel l De Bataven haalt verdediger Renzo van Duren terug naar Gendt

Centrale verdediger Renzo van Duren keert na vier jaar terug op het oude nest bij De Bataven. De 29-jarige linkspoot komt na vier seizoenen bij Duno terug naar de Gendtse eersteklasser. Van Duren brak bij De Bataven door en speelde in zijn eerste periode al zes seizoenen op Sportpark Walburgen. Van Duren is na doelman Jamie Dekker (Spero), Bob Rossen (Juliana’31), Donovan van Hesse (De Treffers) en Rob Delleman (Bennekom) de vijfde nieuweling voor de ploeg van de nieuwe trainer Frank van Kouwen. De Bataven degradeerde vorig seizoen na een periode van zeven jaar uit de Hoofdklasse en stond dit seizoen op een verdienstelijke vierde positie in de eerste klasse E.

Van Duren was afgelopen seizoen aanvoerder van hoofdklasser Duno, maar kwam vanwege een vervelende hoofdblessure na de winterstop nauwelijks nog in actie voor de ploeg uit Doorwerth. Ook rechtsback Ted Heijckmann van Duno vond dit weekend een nieuwe club met de Udense hoofdklasser UDI’19.

Door onze redactie©