Spelerscarrousel l Achilles’29 en DZC’68 slaan weer toe met Irvin Smajic en Aron Hebbink

Hoofdklasser Achilles’29 heeft een volgende stap in de renovatie van de selectie gezet. De roemruchte club uit Groesbeek neemt de 20-jarige aanvaller Irvin Smajic over van Goch.  De linksbuiten speelde in het verleden onder meer bij VVV, SG Essen, Helmond Sport en Quick 1888. Smajic is alweer de twaalfde versterking voor hoofdklasser Achilles’29, dat eerder overeenstemming bereikte met Marco Kooijmans (Viktoria Goch), Sjoerd van der Looy (AWC), Yaya Camara (DVOL), Taher Agha (Quick 1888), Patrick Heesakkers (De Treffers), Jean-Willy Mapinga (Duno), Sam Jansen (JVC Cuijk), Shane Koko-Nyange (De Treffers), Yorrit Kanters (OJC Rosmalen),Esmat Shanwary (Lienden) en Bjenze Graat (Olympia’18).

Aron Hebbink is de zevende aanwinst van DZC’68. De talentvolle middenvelder komt over van De Graafschap, waar hij de hele jeugdopleiding doorliep en dit jaar bij de beloften speelde. Mede door blessures kon de 21-jarige Doetinchemmer de laatste stap richting de hoofdmacht niet zetten. Eersteklasser DZC’68 van trainer Jos van der Veen verraste eerder al met het aantrekken van Max Jansen (VIOD), Rik van der Eerden (AZSV) en het DFS-kwartet Mart Raterink, Marijn de Kler, Noë Bokila en Remy Raterink.

Door onze redactie©