Spelerscarrousel l MASV en Duno halen basisspeler uit Tweede Divisie

MASV en Duno hebben zich allebei versterkt met een basisspeler uit de Tweede Divisie. De ambitieuze Arnhemse zondagclub kan komend seizoen gebruik maken van Gregory Viereck van TEC, Duno verrast met het aantrekken van GVVV-aanvoerder Wilco den Hartog.

Met Gregory Viereck geeft MASV de selectie een flinke kwaliteitsinjectie. De rechtsback speelde in de jeugd van Vitesse en maakte vanaf 2012 de opmars van TEC mee. Afgelopen seizoen kwam de 27-jarige verdediger tot 20 wedstrijden in de Tweede Divisie voor de formatie uit Tiel. Viereck was lang in gesprek met TEC voor een nieuw contract, maar kwam uiteindelijk niet tot overeenstemming met de club uit Tiel. MASV verwacht komend seizoen in de eerste klasse van het zondagvoetbal te starten, waarmee de volksclub in sneltreinvaart de hogere regionen van de voetbalpiramide bestormt.

Duno heeft de selectie op een creatieve wijze verder versterkt. De Doorwerthse Hoofdklasser heeft Wilco den Hartog een dubbelrol aangeboden als assistent-trainer en speler. De 32-jarige Den Hartog speelde meer dan 300 officiële wedstrijden voor GVVV en was dit seizoen aanvoerder bij de middenmoter in de Tweede Divisie. De centrale verdediger die in het verleden een seizoen bij Jong Vitesse speelde, besloot in februari op zoek te gaan naar een nieuwe club toen de technische commissie van de Veenendalers aarzelde met een nieuw contract. Den Hartog is in het bezit van TC 2 en gaat bij Duno de nieuwe trainer Anoush Dastgir assisteren.

 

Door onze redactie©